KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Basler

Det populære Basler tøj til kvinder i mange lækre varianter finder du naturligvis også her hos Gundtoft. Vi har sørget for et bredt udvalg af spændende designs til den stilbevidste kvinde, der gerne vil have moderne outfits til både hverdag og fest.
< 1 >

Basler - Tysk elegance

Her får du kvalitet i særklasse og brug af lækre bløde materialer, der nærmest smyger sig om kroppen. Der er tænkt i perfekt pasform og høj komfort. Her får du ikke alene tysk grundighed, men også tysk elegance. Forkæl dig selv allerede i dag.

Fashion i mange lækre varianter

Dette brand er designet til den moderne og succesfulde kvinde. Her finder du også designs med sporty look. Der er tænkt på hver en lille, men vigtig detalje for at skabe designs, der emmer af høj kvalitet. Vi byder dig velkommen til et sandt univers af stilsikre designs af både over- og underdele. Fine farver og mønstre, sofistikeret strik og spændende længder og former - det bliver aldrig kedeligt at handle mode fra dette altid iøjnefaldende og eksklusive brand. Her er noget til kvinder i alle aldre - kvinder, der elsker storby looket og ikke mindst, at der er kælet for detaljen.

Trend og klassisk hånd-i-hånd

Basler dametøj er både perfekt til turen med veninderne, til kontoret eller til den eksklusive weekendtur med den udkårne. Her får du outfits, der matcher enhver anledning, enhver sæson og den kræsne og modebevidste kvinde. Her finder du den perfekte gave til hende, der har alt. Her finder du luksus i særklasse. Om det er til dig selv eller én du holder af, så er bløde pakker fra Gundtoft bare altid interessante. Vi har årtiers erfaring i forkælelse af kvinder med både dansk som international mode, når det er bedst. Vi sørger naturligvis for hurtig ekspedition af din ordre.

Shop online eller i vores butikker

Vi vil gerne give vores handlende en god oplevelse - det være sig uanset om du handler i vores butikker, eller du shopper online. Du kan også bytte/returnere dit køb i en af vores butikker, som du finder bl.a. i Vejle, Kolding, København, Odense og Sønderborg.