Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Meraki


Meraki - En verden af velvære

Meraki håndsæbe er langt fra det eneste, der frister hos dette altid spændende brand, der formår at forkæle med deres indbydende dufte, lækre cremer, pleje- og husholdningsprodukter. Hos Gundtoft er vi helt forelskede i alle de smukke indpakninger og spændende produkter som kollektionerne indeholder. Dette danske brand opfordrer til mere nærvær og tid til de små, men vigtige øjeblikke. Tag tiden til forkælelse. Tag tiden til velvære. Tag en dyb indånding og nyd livet med alt det bedste fra dette brand. Her får du produkter, der er lavet med kærlighed og omtanke for både mennesket og miljøet. Her får du nærende ingredienser med dokumenteret effekt. Hos Gundtoft har vi fundet populære designs til dig, der gerne vil gøre dine hverdagsrutiner lidt mere eksklusive og ikke mindst have smukke produkter stående, der kan imponere både dig selv og dine besøgende.

Lækker håndsæbe og duftpinde


Det er ikke uden grund at dette mærke har opnået stor popularitet både hos yngre som ældre. Smukke indpakninger og en følelse af luksus møder dig, når du har disse lækre produkter i hænderne. Afhængig af sortiment og årstidens hotteste trends kan du som oftest gå på opdagelse i vores store udvalg. Små hyggelige gaver til dig selv eller måske én du holder af - med valg af dette mærke, så er der i hvert fald dømt både eksklusivt design og masser af lyst til selvforkælelse. Her finder du også den perfekte værtindegave, mors dags gave, julegave eller fødselsdagsgave. Vi har sørget for attraktive priser på alle dine yndlingsmærker, når du handler hos Gundtoft.

Hurtig levering

Vi har gjort det let for dig, der elsker at handle online. Her finder du alle dine yndlingsmærker, alle dine yndlingsprodukter - naturligvis med:

1. Høj kvalitet
2. Hurtig levering
3. God kundeservice

Vi har specialiseret os i high end fashion og specialprodukter til kvinder, der gerne vil have god kvalitet, lækkert design og forkælelse på højt plan. Vi byder på et spændende udvalg af mærker og produkter fra både ind- og udland. Så stop verden et øjeblik og tag dig tiden til at nyde de små øjeblikke - også når det gælder valg af produkter til personlig pleje og anden luksus til dig og dit hjem. Køb allerede i dag. Vi ved, at du venter din ordre med spænding - især fra et populært mærket som dette.