FORTROLIGHEDSPOLITIK

Gundtoft Online, Torvegade 6, 7100 Vejle, indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.
Hos Gundtoft.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmesider. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i Gundtoft online shoppen. Det kan være, hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du bruger.
Inden vi registrerer dine personoplysninger, vil du altid blive gjort opmærksom på det. De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse, information om dit indkøb og dine betalingsoplysninger

Hvad bruger Gundtoft oplysningerne til?
Gundtoft indsamler personoplysninger til brug for Gundtoft online shoppen, herunder behandling og fremsendelse af din ordre, at registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

Vi indsamler din e-mailadresse for at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig når din ordre er afsendt. Dit navn og telefonnummer anbringer vi på en label, som placeres udenpå pakken med din ordre. Dette sker for at Gundtoftonline eller vore eksterne distributører kan bruge disse oplysninger til at kontakte dig, hvis der er spørgsmål eller problemer i forbindelse med forsendelsen af din ordre, og for at der kan sendes en SMS til dig med information om status på din forsendelse, eller information om at forsendelsen er afleveret på den valgte adresse.
Hvis du er medlem af Gundtofts kundeklub, må Gundtoft videregive og modtage kunde- og medlemsoplysninger og oplysninger om købte varer til og fra Gundtoft i Danmark med det formål at forbedre indkøbsoplevelsen hos Gundtofts kunder.
Gundtoft behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring.