KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

ANNA MONTANA

Hos Gundtoft er vi stolte af vores spændende udvalg af Anna Montana bukser. Udvalget er flot i både designs og farver, der altid synes at imponere - uanset om du er til det klassiske look eller det mere trendy og sæsonbetonede.
< 1 >

Anna Montana - International luksus

Forkæl dig selv med masser af lækkerier fra dette luksuriøse tyske brand. Denne familieejede virksomhed har i mere end fire årtier specialiseret sig i at skabe de perfekte benklæder til kvinder - benklæder, der findes i så mange spændende varianter, at det kan være helt svært at vælge. Bag brandet er bl.a. designer Rudolf Krautilik, der har formået at følge med tiden og skabe international luksus, der har gjort sig bemærket i store dele af verden.

Bukser med god pasform

Gundtoft har i mere end 60 år udvalgt og forkælet kvinder med high end fashion fra kendte brands - dette brand er ingen undtagelse. Her finder du designs med fokus på netop komforten, hvilket bl.a. gøres med brug af fleksible materialer og elastik i livet. Her finder du styles, der egner sig fortræffeligt til såvel job som fritid. Disse designs kan let blive dine nye favoritter - også til festlige lejligheder. Skru op for elegancen og den høje komfort med alt det bedste fra dette modige og samtidig stilsikre brand.

Smarte designs i høj kvalitet

Med høj kvalitet kommer designs, der kan holde til hverdagen - til livets mange gøremål og oplevelser. Dette brand byder på design med farver og former, der holder vask efter vask. Få de jeans, capribukser eller 7/8'ere som du altid har drømt om - vi gør alt muligt med fashion, når det er bedst. Vi gør det med attraktive priser naturligvis, når du handler hos os.

Mode til kvinder - Hurtig levering

Vi vil gerne gøre det både let, trygt og hurtigt at handle online. Derfor finder du også altid service, der er helt i top, når du handler hos Gundtoft. Køb Anna Montana hos Gundtoft allerede i dag - vi leverer i en fart, så din garderobe hurtigt kan få international karakter. Tag også et kig på vores mange spændende accessories og beauty produkter - det er ren forkælelse.