KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Marc Jacobs

Er du på udkig efter en smuk taske i høj kvalitet? Så er Marc Jacobs et sikkert valg. Hos Marc Jacobs er du garanteret eksklusivt design med flotte detaljer i materialer, der holder år efter år. Gå på opdagelse i vores udvalg af Marc Jacobs tasker og find din favorit her.

Tasker » Crossbody » Remme » Punge
< 1 >

Marc Jacobs tasker til enhver smag

En taske er en uundværlig del af mange kvinders hverdag - og det med god grund. Det er her, der kan være plads til de nødvendige ting, der skal bruges i løbet af en dag, og derudover kan tasken være det element, der sætter prikken over i'et i et outfit. En taske er dermed både et praktisk og æstetisk item - og til disse formål er Marc Jacobs tasker en sikker vinder.

Et kvalitetsbrand blev skabt

Marc Jacobs er skabt af den amerikanske modedesigner af samme navn, nemlig Marc Jacobs. I 1989 designede Marc Jacobs sin første kollektion, der bar mærket Marc Jacobs - og siden dengang er det blevet til mange smukke kollektioner, som er elsket verden over. Marc Jacobs startede dog sin designkarriere tidligere, og allerede i 1987 var Marc Jacobs den yngste designer, der har modtaget en pris fra The Council of Fashion Designers of America, hvilket fortæller en del om den verdenskendte designers talenter.

Høj kvalitet fra et anerkendt luksusbrand

At købe en taske fra Marc Jacobs er en investering. Det er nemlig ikke bare en almindelig håndtaske - det er et kvalitetsprodukt og en luksusoplevelse. En taske fra Marc Jacobs kan bruges til enhver anledning, både til fest, til hverdag eller på arbejdet. Taskerne er ikke bare smukke at se på - de er også yderst funktionelle og indrettet til kvinders behov for opbevaring på farten. Taskerne findes i mange forskellige størrelser, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov.Marc Jacobs tasker er fremstillet i lækre og holdbare kvalitetsmaterialer som 100 % læder, polyester og forgyldt metal. Enhver syning og samling er lavet med stort fokus på, at tasken skal holde i mange år fremover. En taske fra Marc Jacobs er nemlig et klassisk item, som aldrig går af mode - og det skal materialerne kunne holde til.

Marc Jacobs crossbody, skuldertaske, tote bag og punge

Marc Jacobs laver tasker i et væld af forskellige design. Har du brug for en lille og praktisk taske, er en crossbody en god idé. Denne type taske sidder behageligt og sikkert på kroppen, så du ikke hele tiden skal holde øje med, om du har glemt den et sted. Er du til et mere klassisk look, kan en tote bag være en god løsning. Disse fås ofte med en skulderrem, så du selv kan vælge, hvordan du vil bære tasken.

Køb Marc Jacobs online hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af Marc Jacobs tasker, så du kan vælge den, der passer bedst til din smag. Du kan både finde Marc Jacobs online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at se taskerne i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner. Se vores store udvalg af tasker her