KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Vera Mont

Står du foran en festlig begivenhed og mangler den helt rette kjole, der får dig til at føle dig både smuk og godt tilpas? Så er du kommet til det helt rette sted. Vera Mont skaber skønne festkjoler i mange forskellige farver og design.

Gå på opdagelse i vores udvalg af flot festtøj fra Vera Mont og find dine favoritter her.

< 1 >

Fantastisk festtøj til enhver smag

Eksklusive cocktailkjoler og festkjoler - Vera Mont festtøj er absolut unikt og utrolig smukt. Smart mode, der signalerer luksus både i designet og i de udsøgte stofkvaliteter, som de dygtige designere kreerer de flotte kollektioner med. Stilen er sikker med et skarpt blik for, hvordan man fremhæver den enkeltes figur. Fantastiske farvekombinationer, blonder, pailletter og smykkesten pryder de smukke rober og gør Vera Mont til noget ganske særligt.

Tysk modebrand med stor succes

Vera Mont er et tysk modebrand, som første gang ramte butikkerne i 1961. Siden har brandet vokset sig større og større både i og udenfor Tyskland. Vera Mont er kendt for de elegante og klassiske design, der er inspireret af det europæiske haute couture. Deres kollektioner er kendetegnet ved kvalitet og stilfuldhed, og de tilbyder et bredt udvalg af tøj og accessories til kvinder.

Vera Mont kjoler til den festlige begivenhed

Hos Vera Mont er festkjolen i centrum. Uanset om du er til en lang, en kort, en farverig eller en sort, finder du din næste festkjole ved Vera Mont. Men selvom Vera Mont er eksperter i kjoler, stopper deres udvalg ikke her. Kollektionerne omfatter nemlig alt fra kjoler og nederdele til bluser, jakker og skjorter, så du kan finde det, der passer til din smag.

Vera Monts design er skabt til den festlige lejlighed, og med en Vera Mont kjole i garderoben undgår du tøjkrisen til næste fest.

Køb Vera Mont hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Vera Mont, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Vera Mont online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.

KØB Vera Mont FESTTØJ & FESTKJOLER ONLINE

Eksklusive cocktailkjoler og festkjoler - Vera Mont festtøj er absolut unikt og utrolig smukt. Smart mode, der signalerer luksus både i designet og i de udsøgte stofkvaliteter, som de dygtige designere kreerer de flotte kollektioner med. Stilen er sikker med blik for, hvordan man fremhæver den enkeltes figur. Fantastiske farvekombinationer, blonder, pailetter og smykkesten pryder de smukke rober og gør Vera Mont til noget ganske særligt. Til dig som vil være festens midtpunkt.