KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Enamel

< 1 >

Enamel - Smykker i særklasse


Hos Gundtoft finder du altid smykker til kvinder, der er lidt ud over det sædvanlige. Her får du luksus og forkælelse samtidig med høj kvalitet og smukt design - dette mærke er ingen undtagelse. Dette kendte og populære mærke, med danske rødder, har i den grad formået at imponere kvinder i alle aldre. Med deres brug af farver og former på en elegant og stilfuld manér, så finder du her smykker, der matcher både hverdag og fest - smykker, der er og forbliver ganske imponerende i deres smukke design.

Her finder du alt, hvad du kunne drømme om til smykkeskrinet, men også smykker, som du har lyst til at b ære igen og igen grundet deres altid delikate udseende. Kollektionerne byder på overraskende elementer, men altid stilsikre og på sin egen måde tidløse designs, der aldrig går af mode. Perfekt til selvforkælelse eller gaven til én du holder af. Find julegaven eller fødselsdagen til din mor, din veninde eller måske dig selv - lige her hos Gundtoft.

Luksuriøse øreringe og armbånd


Dette mærke imponerer ofte med de mange små detaljer, der gør deres smykker yderst attraktive. Flotte detaljer men også sande kunstneriske smykke kreationer, der kan være med til at vise din personlighed. Find din egen yndling blandt et spændende udvalg af bl.a.:

● Ørestikker
● Hoops
● Armbånd
● Halskæder
● Ankelkæder

Smart til hverdag, smuk til festen eller feminin og indbydende til en helt speciel lejlighed. Vi har fundet produkter, der matcher dig, der gerne vil udstråle modebevidsthed, elegance og ikke mindst god smag. Tilsæt også vores altid high end fashion modetøj til kvinder og dit look er fuldendt. Hos Gundtoft finder du nemlig et bredt udvalg af alt det kvinder drømmer om. Vi har mere end 60 års erfaring med valg af de helt rigtige produkter, så vi sammen kan forkæle dig.

Håndlavede lækkerier - Bredt udvalg


Gundtoft er din Enamel forhandler med de nyeste designs, trends, farver og materialer. Her får du altid:

1. Høj kvalitet
2. Håndlavede designs
3. Klassiske som trendy styles
4. Et væld af farver og former

Bestil allerede i dag og tag hul på et nyt kapitel i dit liv fyldt med luksus, eksklusivt look og selvforkælelse. Vi hjælper dig med at tage din livsstil til nye højder - fordi du fortjener det bedste. Når du handler hos Gundtoft, så sørger vi naturligvis for en helt ekstraordinær god kundeservice og hurtig levering.