KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Camel Active

Mangler du kvalitetsovertøj? Camel Active tøj er oplagt til den moderigtige og stilfulde kvinde. Overtøjet er skabt med omtanke for pasform og et flot look.
< 1 >

Camel Active - funktionel mode

Brandet har eksisteret i mere end 30 år og blev til i 1977. Siden da har det tyske brand skabt kollektioner med komfortabelt tøj til både kvinder og mænd. De startede ud med en vision om at indfange begrebet "Wanderlust", hvilket betyder rejselyst, i deres styles. Det må man sige, at de har formået. Stilen er både funktionel og praktisk, samtidig med at der er hentet inspiration til designs fra alle verdens hjørner. Det er i sandhed et virkelig globalt og meget populært mærke. Opdag hele sortimentet i vores webshop eller butik, og find dig en skøn Camel Active jakke, vest, skjorte, strik eller hue.

Populært udvalg med fokus på kvalitet

Camel Active er et tysk mærke, og derfor er kvaliteten af deres styles naturligvis også i top. Det er et brand, som du betaler lidt mere for, men samtidig får du også topkvalitet i form af slidstærke og komfortable materialer. Du får virkelig lækkert tøj, der fungerer praktisk i hverdagen, såvel som hvis du skal rejse og opleve verdenen. Jakker, strik og veste som kan hænge i din garderobe i mange år ud i fremtiden. Forkæl dig selv med en ny vinterjakke fra Camel Active. Vi forhandler mange af deres skønne designs. Alt fra vatterede jakker til vinter, til skønne forårsjakker i bomuld. Opdag også jakker i kunstpels, skønne striktrøjer og utrolig lækre tørklæder. Her får du alt, hvad du skal bruge for at blive klædt godt på udendørs - til forår, efterår eller vinter. Oveni at tøjet er meget praktisk og funktionelt, så er det faktisk også ret tidløst. Det er skabt i gode materialer og rolige farver, som du netop kan bære sæson efter sæson - uden at de bliver umoderne at se på.

Bestilt nemt online og få god kundeservice

Gundtoft er indbegrebet af fashion og god kundeservice. Uanset om du shopper i en af vores butikker eller online, kan du altid forvente den bedste behandling. Vi svarer altid gerne på spørgsmål om produkter eller størrelser. Med mere end 60 års erfaring i modebranchen har vi et stort kendskab til mange populære fashion brands - også Camel Active. Shop lækkert overtøj og skønne styles fra Camel Active i dag og skab dig en skøn, moderigtig og praktisk garderobe med stil.