KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Gil Bret

Er du på udkig efter overtøj til kvinder? Og vil du gerne have smarte, funktionelle og detaljerede frakker? Så er Gil Bret det rette brand for dig. Her finder du nemlig jakker og overtøj til enhver smag.

Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte jakker fra Gil Bret og find dine favoritter her.

< 1 >

Jakker i høj kvalitet

Hos Gil Bret finder du et stort udvalg af damejakker i forskellige design, modeller og farver. Jakkerne findes med forskellig pasform, så der findes noget til enhver kropstype og smag. Jakkerne spænder fra de klassiske sorte til farverige røde - og alt derimellem.

Populært dametøj med tysk oprindelse

Gil Bret er tysk kvalitet og lækkert design, som henvender sig til den modebevidste og stilsikre kvinde. Gil Bret er en del af Betty Barclay, som er kendt for at skabe dametøj af høj kvalitet - lige siden 1938, hvor Max Berk lagde grunden til sit modeimperium i Mannheim i Tyskland.
Mærkevaren Betty Barclay er af amerikansk oprindelse, og i 1958 fik Max Berk licens til at forhandle dette brand i Europa. I dag føres mærket i over 60 lande gennem mere end 3500 forhandlere. Firmaet står desuden bag mærkerne Vera Mont, Gil Bret og Cartoon.

Jakker til al slags vind og vejr

Uanset om du er på udkig efter uldfrakker, trenchcoats, vinterfrakker eller noget helt fjerde, kan du finde det hos Gil Bret. Jakkerne er alsidige og kan bruges til både hverdag, på jobbet og til mere højtidelige anledninger. Nogle af jakkerne er i tykkere kvalitet end andre, så det er muligt at finde en jakke til både de lune og de helt kolde dage.

Køb Gil Bret hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af overtøj fra Gil Bret, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Gil Bret online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.