KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Dea Kudibal

Er du på udkig efter tøj i flotte farver og god kvalitet, som giver et feminint udtryk? Så skal du kigge nærmere på Dea Kudibal. Dea Kudibal er et dansk brand, som er særligt kendt for sine smukke silkekollektioner, hvor både farver, former og mønstre er i fokus. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke styles fra Dea Kudibal her.
< 1 2 >

Flotte farver og mønstre fra Dea Kudibal

Dea Kudibal skaber styles til den kvalitetsbevidste kvinde, der gerne vil iklæde sig farverige items med flotte mønstre. Dea Kudibal er kendt for sin høje kvalitet, de flotte farvesammensætninger og den gode pasform. Det sikrer, at du får et item, du bliver glad for og kan bruge i mange år fremover. Dea Kudibal har en særlig evne til at kombinere det elegante og eksperimenterende på en måde, der gør ethvert item tidsløst. Hos Dea Kudibal bliver der både taget højde for farver, mønstre og snit, så hver style fremstår unik, iøjnefaldende og feminin på én gang.

Dansk design i god kvalitet

Dea Kudibal er et dansk brand med stor international succes. Brandet blev skabt i 2003 af designer Dea Kudibal. I begyndelsen bestod kollektionerne af eksklusive tørklæder og sjaler fremstillet af vintage stoffer, før Dea Kudibal i 2008 præsenterede sin første tøjkollektion. Siden da er det blevet til mange farverige og mønstrede kollektioner, som alle har den gode kvalitet i fokus. I dag er Dea Kudibal især kendt for sine silkekollektioner, der med tiden er blevet brandets identitet.

Dea Kudibal til enhver smag

Hos Dea Kudibal finder du både smukke kjoler, bluser, skjorter, jakker og bluser lavet i lækre materialer. De flotte mønstre går ofte igen i forskellige modeller, så du kan vælge præcis den style, der passer til din smag og din krop. Det giver også rig mulighed for at sætte kulør til garderoben og lege med forskellige sammensætninger af tøjet. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige Dea Kudibal items for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb Dea Kudibal hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af Dea Kudibal items, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Dea Kudibal online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.