KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Windfield

Lækker mode og de bedste styles indenfor kvalitetsovertøj kendetegner det danske brand Windfield. Den gode designlinje og de holdbare smarte dameovertøjs produkter er varierede, trendy og med en rigtig god klædelig pasform. En god dansk designtradition ligger til grund for Windfield, og det kan ses på kvaliteten og designet.Windfield er et dansk brand og et søsterselskab til Danwear grundlagt i Silkeborg 1986, hvor tallene taler for sig selv med mere end 2,5 mill. solgte stk. overtøj til det skandinaviske marked. Produktsortimentet er varieret og henvender sig til alle, der elsker, at følge modens mange spændende trends og tendenser. Windfield er garant for tidløst lækkert dameovertøj i - shop det her og få leveret til døren.
Er du på jagt efter moderigtigt overtøj? Så skal du tage et nærmere kig på Windfield, som laver lækre jakker til den kvalitetsbevidste kvinde. Jakkerne findes i forskellige farver og design, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre jakker fra Windfield og find dine favoritter her.


< 1 >

Kvalitetsovertøj til kvinder

Lækker mode og de bedste styles indenfor kvalitetsovertøj kendetegner det danske brand Windfield. Den gode designlinje og det holdbare, smarte dameovertøj er trendy og med en klædelig pasform.

Jakker i dansk design

En god dansk designtradition ligger til grund for Windfield, og det kan ses i kvaliteten og designet. Windfield er et dansk brand og et søsterselskab til Danwear, som blev grundlagt i Silkeborg 1986. Produktsortimentet er varieret og henvender sig til kvinder i alle aldre, der elsker at følge modens mange spændende trends og tendenser. Windfield er garant for tidløst, lækkert dameovertøj.

Jakker til enhver smag

Uanset om du er på jagt efter en jakke i klassisk sort eller et farverigt mønster, finder du det hos Windfield. Jakkerne er kendetegnede ved den høje kvalitet og det funktionelle design, som tiltaler mange kvinder. Windfield forstår at lave tøj til damer, som både vil se godt ud og have det behageligt samtidig. Hos Windfield kan du finde din nye vinterjakke, overgangsjakke eller regnjakke.

Køb Windfield hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af jakker fra Windfield, så du kan vælge netop den, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Windfield online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.