KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

FRAAS

Hvis du er på udkig efter fine accessories, der både ser godt ud og kan hjælpe dig med at holde varmen, så er Fraas et brand for dig. Her finder du nemlig lækre tørklæder og lune ponchoer i forskellige farver og design.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skønne accessories fra Fraas og find dine favoritter her.


Tørklæder til enhver smag

Fraas er især kendt for deres tørklæder, som kan give det sidste pift til ethvert outfit. Med et lækkert tørklæde fra Fraas er du sikret et outfit, der både skiller sig ud og sikrer, at du kan holde varmen. Tørklæderne er lavet i lækre materialer, som føles rart mod huden, så du har lyst til at have det på hele dagen.

Et brand med mere end 140 års erfaring

Fraas blev skabt for mere end 140 år siden af grundlæggeren Valentin Fraas i Tyskland. Siden da har brandet vokset sig stort og sælger i dag lækre tørklæder til kvinder verden over. For Fraas er den høje kvalitet vigtig, og de sætter en ære i, at hvert produkt er lavet med blik for detaljen. Produktionen skal være skånsom for både mennesker og miljø, så tørklæderne kan kreeres på bedst mulig vis.

Flotte farver og design

Uanset om du er på udkig efter et tørklæde eller en poncho, kan du finde det hos Fraas. Tørklæderne er lavet, så de kan bruges til flere forskellige anledninger. Mange af tørklæderne er lavet i flotte farver, og de kan derfor fungere som et friskt pust til en sort jakke, som mange af os har. Brug tørklædet om vinteren eller om efteråret, hvor din overgangsjakke har brug for lidt ekstra hjælp, så du kan holde varmen.

Køb Fraas hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af tørklæder fra Fraas, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Fraas online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tørklæderne på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.