KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

GR Nature

Lækre design i naturlige materialer som uld, silke, bomuld og bambus. Lyder det som noget for dig? Så skal du kigge nærmere på GR Nature. Her finder du nemlig flotte styles, der er skabt med stort fokus på etisk og bæredygtig produktion - fra start til slut gennem hele processen.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skønne styles fra GR Nature og find dine favoritter her.

Høj kvalitet og lækkert design

GR nature tilbyder et innovativt alternativ til kvinder, der godt kan lide et klassisk look. Designet er rent og tidløst med en høj grad af funktionalitet og fokus på kvalitet. GR nature arbejder primært med naturlige materialer, men de bruger også andre kvaliteter, hvis det kan bidrage med at skabe tøj med forskellig karakterer og kvaliteter.

Social ansvarlighed og flotte kollektioner

GR Nature er et hurtigt voksende modebrand. Mærket er kendt for sine exceptionelle hør-kollektioner, som passer perfekt til sommeren, og deres luksus jersey-kreationer, som egner sig rigtig godt til vinteren.

Designet er fremstillet i Litauen på deres eget syselskab, hvor etik og bæredygtighed er i fokus. For GR Nature er social ansvarlighed en kerneværdi, og det ses bl.a. ved, at mere end 40% af deres ansatte har et handicap, og GR Nature er aktive med hjælp til sommer camps til børn.

GR Nature kjoler og bluser til enhver smag

Hos GR Nature er der fokus på gode, naturlige materialer og enkle design. Det er især kjoler, der er i fokus, men du finder også bluser, bukser, skjorter og jakker i samme stil. Tøjets farveskala er primært i afdæmpede farver, som leder tankerne hen på naturen og ro. De nedtonede farver gør tøjet nemt at kombinere med items, du allerede har i garderoben, og det kan være med til at nedbringe enhver tøjkrise.

Køb GR Nature hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra GR Nature, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde GR Nature online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.