KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Zimmermann

< 1 >

Zimmermann - Lækkerier til din garderobe

Hos Gundtoft er vi stolte af dette kendte og populære brand, der siden sin spæde start i Australien i 1991 har taget både store dele af verden, men også mange kendisser med storm. Vil du have lækkerier til både hverdag og fest, der er lidt ud over det sædvanlige, så finder du her high fashion modetøj til hende, der hitter hos kvinder i alle aldre. Find dit modetøj fra Zimmermann online her hos os og tag din tøjstil til nye højder med altid spændende designs fra de mange kollektioner, der rummer:

• Eksklusivt hverdagstøj og festtøj
• Et væld af lækre detaljer
• Smukke farver, former og mønstre

Selv om det kan lyde både luksuriøst og prangende at dette mærke er at finde i garderoben hos kendisser som Beyoncé, Kendall Jenner, Jessica Alba og Kate Hudson, så er det også et mærke, der hitter som hverdagstøj. Her får du tøj til hende, hvor der er kælet for alle de rigtige detaljer. Her får du vild og vovet og på én og samme tid stilfuldt og smagfuldt design.

Eksklusivt modetøj til hende

Forkælelsen er stor og priserne attraktive, når du handler spændende brands som dette her hos Gundtoft. Med mere end 60 års erfaring indenfor valg af high end modetøj og accessories til kvinder, så kan du altid vide dig sikker på stilsikkert tøj. Selv om dette brand hitter med mange farverige og moderne kreationer, så finder du også her de mere stille og tidløse designs. Her kan du som oftest gå på opdagelse i eksklusive materialer. Med imponerende motiver, all-over prints og smukke feminine broderier eller blonder, så kan det næsten ikke blive mere eksklusivt.

Bredt sortiment til hverdag og fest

Disse mange elegante designs passer fint til et par damebukser og en casual støvle, men i lige så høj grad også til et par stiletter. Du kan således gøre brug af disse designs til både hverdag og fest. Fyld garderoben op med alt det bedste fra dette populære mærke, der designer luksuriøse styles af bl.a.:

• Bluser
• Skjorter
• Kjoler
• Shorts
• Strik

Dette brand har med deres kollektioner kaldet Ready-to-Wear formået at skabe små kunststykker, som du let kan forelske dig i og ønske at have på igen og igen - ikke kun til specielle lejligheder, men fordi, at du gerne vil gøre hver dag helt speciel. Find det elegante Zimmermann online her hos Gundtoft med hurtig levering.