KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Stenstrøms

< 1 2 >

Hurtig levering

Der er dømt forkælelse på højt plan både med eksklusivt design fra brands som dette, men i høj grad ogsåpå grund af vores altid engagerede salgsteam. Vi gør vores ypperste for at sikre dig hurtig ekspedition af dinordre. Vi er stolte over dette high fashion brand her hos Gundtoft. Med mere end seks årtiers erfaring indenforudvælgende af og forkælelse til kvinder med mode og accessories, så er vores produktkendskab stærkt. Vigiver dig stilsikre designs hver gang.Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste fra dette altid spændende brand - naturligvis med hurtiglevering, når du handler hos Gundtoft. Tag også et kig på vores mange spændende accessories.

Stenströms - Eksklusiv damemode

Hos Gundtoft finder du dette eksklusive mærke, der oprinder fra det svenske. Med ophavsmanden August Stenström, der, tilbage i 1899, skabte det nu så kendte brand, har du her high fashion damemode til kvinder i alle aldre. En familiedrevet virksomhed, der til stadighed formår at imponere kollektion efter kollektioner og år efter år.

1. Høj kvalitet
2. Eksklusive materialer
3. High fashion designs
4. Lækker pasform
5. Høj komfort

En af grundstenene i denne virksomhed har fra start været valg af kvalitetsmaterialer - det mærker du straks, når du mærker materialerne på disse eksklusive designs. Stilbevidst mode og ikke mindst en evne til at følge med tiden. Det startede med skjorter, men har sidenhen udviklet sig til high fashion til kvinder i mange spændende varianter. Ingen tvivl om, at dette er et brand, der er kommet for at blive. Vi er derfor stolte af at være din Stenströms online shop.

Shop instore eller online

Du finder Stenströms produkter hos Gundtoft såvel i vores webshop som i vores fysiske butikker. Dog kan udvalget variere fra butik til butik.

Afhængig af sortiment og årstiden kollektioner kan du som oftest finde designs som bl.a.:
- Skjorter
- Veste
- Cardigans
- Bluser
- Strik
- Kapper
- Kjoler

Hvad enten du er til klassiske, enkle og tidløse farver eller måske det mere mønstrede, trendy og iøjnefaldende, så finder du let noget, der kan imponere med disse altid spændende designs. Flot, farverig, sofistikeret og altid stilrent i sit design, valg af materialer og det samlede look - et formidabelt valg af brand til dig, der gerne vil have kvalitet og lækkert look. Besøg os online eller i vores indbydende butikker.