KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

2-Biz

2-Biz er et dansk brand, som henvender sig til kvinder, der kan lide tøj i god kvalitet kombineret med grafiske mønstre, flotte farver og et godt, tidløst snit. 2-Biz designet arbejder indenfor et univers af mønstre, detaljer og kreative løsninger, som resulterer i gennemtænkte, klædelige og stadig opfindsomme design. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke styles fra 2-Biz her.
< 1 2 >

Få farverige mønstre hos 2-Biz

2-Biz er et kvalitetsbrand, der let kan mikses på kryds og tværs med andet i garderoben. De klassiske elementer i 2-Biz kollektionerne giver sammen med de mere sprælske indslag mange tangenter at spille på, når det gælder om at skabe sig en varieret og velfungerende garderobe, der kan løse hverdagens mange tøjkriser.Med 2-Biz i garderoben er du klar til både hverdag og fest - de mange items kan nemlig styles, så de passer til et væld af forskellige anledninger. I kollektionerne finder du både lækre basisvarer og kreative styles, som kan bruges sammen eller hver for sig.

Dansk design, der fremhæver kvindekroppen

2-Biz er et dansk brand, som startede i 1989 som en familiedreven virksomhed. Siden er brandet vokset gennem årene og har opnået stor popularitet i hele Skandinavien. 2-Biz holder til i Risskov, og deres lækre tøj forhandles i dag i ca. 600 butikker. 2-Biz har stort fokus på komfort og pasform, som sikrer, at tøjet fremhæver formerne på enhver kvindekrop. Tøjet skal nemlig passe til kvinden - og ikke omvendt. Med udgangspunkt i flotte mønstre og friske farver følger 2-Biz tidens trends og tendenser og tilbyder moderigtigt tøj til den moderne kvinde.

2-Biz bukser, kjoler, bluser og nederdele til enhver smag

Hos 2-Biz finder du noget for enhver smag - uanset om du er på jagt efter bukser, kjoler, bluser eller nederdele. I alle styles ser du den klassiske 2-Biz stil, som kombinerer flotte mønstre med klassiske snit. Og så er der naturligvis masser af flotte farver, så du nemt kan lege med forskellige sammensætninger af tøjet. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige 2-Biz items for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb tøj fra 2-Biz hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af 2-Biz items, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde 2-Biz online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.