KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Munthe

Friske farver og flotte prints i afslappet boho-stil - det er præcis, hvad du får hos det populære brand Munthe. De mange design er fyldt med detaljer, der giver dit outfit et ekstra pift - uden at gå på kompromis med den høje kvalitet eller den gode pasform. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Munthe og find dine favoritter her.
< 1 >

Gennemførte design og bæredygtigt fokus

Hos Munthe finder du lækre, moderigtige styles i høj kvalitet. Stilen er boheme og feminin krydret med rå detaljer, som resulterer i gennemførte design. Men det populære brand er ikke kun ambitiøse i forhold til at skabe moderigtige design. Munthe har nemlig også en stor ambition om at nå deres mål på den bæredygtige scene, og det er en central del af virksomheden at tage ansvar for både miljø, natur og medmennesker. Derfor arbejder Munthe i høj grad med brugen af bæredygtige materialer og genanvendelighed.

Dansk brand med international succes

Munthe blev skabt i Danmark i 1994 og er i dag et internationalt brand, der henvender sig til modeglade kvinder over hele verdenen. Brandet hed oprindeligt Munthe Plus Simonsen, som blev grundlagt af Naja Munthe og Karen Simonsen. De to designere valgte dog at gå hver til sit, og i 2014 blev brandet relanceret af Naja Munthe, som det Munthe vi kender i dag. Naja Munthes ønske var at skabe et brand, der aldrig mister sin relevans - og dette ses tydeligt i de mange kollektioner, som byder på en bred vifte af design. Hos Munthe finder du alt fra tidens trends til sikre klassikere. De mange design er præget af den cool, afslappede og skandinaviske stil, som tiltaler mange kvinder verden over.

Kjole, strik, nederdel og jakke fra Munthe

Uanset om du er på udkig efter en ny kjole, strik, nederdel eller jakke, finder du det hos Munthe. Vælg mellem et stort udvalg af items i friske farver og flotte mønstre, der med sikkerhed vil vække glæde i garderoben. De mange design gør det muligt at sætte tøjet sammen på forskellige måder og skabe præcis det udtryk, du ønsker. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige Munthe items for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb tøj fra Munthe hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Munthe, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Munthe online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.