KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Pernille Corydon

< 1 >

Enkle smykker med karakter fra Pernille Corydon

Pernille Corydon har altid haft interesse i leg og kreation med former og materialer - som her, hvorkollektionerne ofte tage afsæt i naturens mange flotte former, men også henter inspiration fra bådemøbler, mennesker og arkitektoniske mesterværker.

Vælg bl.a. imellem:
- Ringe
- Ørestikker
- Øreringe
- Hoops
- Armbånd
- Halskæder

Er du til creme de la creme indenfor accessories, så er Pernille Corydon smykker et oplagtvalg. Sæt prikken over i'et på dit look med eksklusivt tilbehør som dette til gallamiddagen, til festen ellertil den specielle lejlighed. Perfekt til fest, men absolut lige så perfekt til hverdag. Psst. se vores festtøj her. Disse mangeeksklusive designs er lette at forelske sig i, og det kan føles næsten umuligt kun at nøjes med étdesign.

Køb smykker fra online

Den perfekte fødselsdagsgave, julegave, kærestegave eller måske bare lidt selvforkælelse - sådan erdet som oftest, når du handler hos Gundtoft. Med mere end 60 års erfaring med udvælgelse af highend fashion og accessories til kvinder i alle aldre, så er der dømt forkælelse på højt plan, når duhandler hos os.Vi har gjort det let at handle online. Uanset om du handler i en af vores mange butikker eller handler på nettet, så vil du altid opleve godservice hos os. Internationale designs i smuk forening med danske designs giver dig high fashion isærklasse - bl.a. med disse yderst populære og ikke mindst helt ikoniske accessories til denkvalitetsbevidste kvinde.

Pernille Corydon - Smykker i verdensklasse

Hos Gundtoft finder du alle former for lækkerier til kvinder, der har hang til high fashion - bl.a. det populære Pernille Corydon Jewellery. Smykker til kvinder i alle aldre bliver bare så meget mere indbydende, når vi har at gøre med et eksklusivt, legende og lækkert brand som dette at gøre. Med start tilbage i 2007 har denne designer formået at imponere kvinder over hele verden med sine altid iøjnefaldende og alligevel enkle designs. Et mærke med eksport til mere end 20 lande og stor popularitet i både Paris, New York, Tokyo, London, Berlin og Barcelona m.fl., så kan vi roligt være stolte af denne danske designer med verdensklasse talenter. Forkæl dig selv allerede i dag.