KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Festtøj

Søger du det perfekte festlook til bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller en helt fjerde anledning? Gundtoft har et stort kendskab til modebranchen, og derfor har vi kunnet samle et stort sortiment af skønt festtøj fra både danske og internationale modebrands. Vi tilbyder smukke styles i trendy farver og designs - uanset om du skal til fest i sommer- eller vintersæsonen.

Se vores store udvalg og læs mere herunder.


FESTTØJ TIL DAMER

Gundtoft har eksisteret i mere end 60 år og er skabt ud fra en idé om at tilbyde eksklusive modevarer til damer. Derfor fører vi naturligvis også et væld af smart festtøj til kvinder. Moden lige nu byder på mange forskellige farver. Det skal ikke længere være sort det hele - og du kan selv bestemme, om du vil have kjole, nederdel, bukser eller jumpsuit på til festen. Der er utrolig mange muligheder for at sammensætte det perfekte festlook.

FESTTØJ TIL ALLE ALDRE

Vi forstår, at festtøj skal være både elegant og behageligt. Derfor lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores festtøj. Uanset om du er på udkig efter festtøj til unge kvinder eller festtøj til kvinder over 50 år, er vores udvalg af festtøj det ideelle sted at starte din søgen. Med vores udvalg af festkjoler, toppe, nederdele, buksedragter og meget mere, vil du finde lækkert og stilfuldt tøj, der passer perfekt til enhver festlig begivenhed.

ET VÆLD AF VALGMULIGHEDER

Vores udvalg af festtøj tilbyder et bredt spektrum af stilarter, designs og størrelser. Uanset om du foretrækker silke, satin, pailletter eller læder, har vi de perfekte festkjoler, toppe og buksedragter til at fuldende dit festlige look.

Hos Gundtoft ved vi, at alle kvinder er forskellige - og det skal vores udvalg også repræsentere. Vi ved nemlig, at det ikke er alle kvinder, der forbinder festtøj med en kjole.

En smuk top og en nederdel kan også være det perfekte festoutfit. Vi tilbyder et væld af fine festtoppe med alt fra blonder og glimmer til flæser og blomstermotiver. Nederdele har vi også mange af - kort eller lang, det er op til dig. Du kan naturligvis også kombinere en pæn bluse med en flot buks.

Kjolen er den evige klassiker til fest. I vores sortiment finder du både sommerkjoler med blomster og friske farver såvel som helt klassiske kjoler i sort eller andre dybe farver, der kan bruges året rundt.

En anden style, der er blevet populær til fest, er jumpsuits. Vælg et simpelt og ensfarvet jumpsuit eller i en smuk model, hvor sættets øvre del er prangende med glimmer.

POPULÆRT FESTTØJ FRA KENDTE BRANDS

Joseph Ribkoff, Claire Woman, Zimmermann, By Malene Birger, Luisa Spagnoli, Samsøe Samsøe, Gerry Weber, Freequent - det er blot nogle af de mange både danske og internationale brands, som du finder i vores store udvalg af festtøj til kvinder. Skulle du være i tvivl om, hvilket festtøj du skal vælge? Gundtoft tilbyder altid exceptionel kundeservice, uanset om du shopper online eller i vores butik. Vi står altid klar til at guide dig, så du kan finde den rigtige størrelse og den helt perfekte style.

KØB DIT FESTTØJ HOS GUNDTOFT

Hos Gundtoft finder du et udvalg af festtøj i forskellige farver, størrelser og modeller. Hos os får du altid lækker pasform og høj komfort med luksuriøse design fra populære mærker. Der er kælet for alle de vigtige detaljer, så du kan føle dig forkælet og ikke mindst ligne en million - uanset anledning.

Se vores festkjoler her.