KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Festtøj

< 1 >

Eksklusivt festtøj til kvinder

Søger du det perfekte festlook? Til bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller en helt fjerde anledning? Gundtoft har et stort kendskab til modebranchen, og derfor har vi kunne samle et stort sortiment af skønt festtøj fra både danske og internationale modebrands. Vi tilbyder smukke styles i trendy farver og designs - uanset om du skal til fest i sommer- eller vintersæsonen. Opdag lange kjoler, korte kjoler, blomstrede designs, med dyreprint, jumpsuits, lange nederdele, smukke toppe, lækre bukser og fine smykker - vi har festtøjet til netop din helt unikke stil.

Festtøj til damer i skønne farver

Gundtoft har eksisteret i mere end 60 år og er skabt ud fra en idé om at tilbyde eksklusive modevarer til damer. Derfor fører vi naturligvis også et væld af smart festtøj til kvinder. Moden lige nu byder på mange forskellige farver. Det skal ikke længere være sort det hele - og du kan selv bestemme, om du vil have kjole, nederdel, buks eller jumpsuit på til festen. Der er utrolig mange muligheder for at sammensætte det perfekte festlook.

Kjolen er den evige klassiker til fest. I vores sortiment finder du både sommerkjoler med blomster og friske farver. Såvel som helt klassiske kjoler i sort eller andre dybe farver, der kan bruges året rundt. En anden style der er blevet populær til fest, er jumpsuits. Vælg et simpelt og ensfarvet jumpsuit eller i en smuk model, hvor den sættets øvre del er prangende med glimmer.

En smuk top og en nederdel kan også være det perfekte festoutfit. Vi tilbyder et væld af fine toppe med alt fra blonder og glimmer til flæser og blomstermotiver. Nederdele har vi også mange af - kort eller lang, det er op til dig. Du kan naturligvis også kombinere en pæn bluse med en flot buks.

Populært festtøj fra kendte brands

Joseph Ribkoff, Claire Woman, Zimmermann, By Malene Birger, Luisa Spagnoli, Samsøe Samsøe, Gerry Weber, Freequent - er blot nogle af de mange både danske og internationale brands, som du finder i vores store udvalg af festtøj til kvinder. Skulle du være i tvivl om, hvilket festtøj du skal vælge? Gundtoft tilbyder altid exceptionel kundeservice, uanset om du shopper online eller i vores butik. Vi står altid klar til at guide dig, så du kan finde den rigtige størrelse og den helt perfekte style.

Køb festtøj til kvinder hos Gundtoft, og vælg dit outfit fra et bredt sortiment af eksklusive modevarer!