KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Ulla Johnson

< 1 >

Ulla Johnson - Luksus fra Manhattan

Hos Gundtoft finder du eksklusiv mode til kvinder fra alle dele af verden, som her med det populære Ulla Johnson modetøj, der har sin oprindelse fra det amerikanske Manhattan ved New York. Her kan du forkæle dig selv med delikate designs af højeste kvalitet, der alle emmer af liv og karakter. Pift garderoben op med altid spændende designs fra dette brand. Kollektionerne byder, afhængig af trends, bl.a. på et væld af mønstre, farver og former. Der er ikke sparet på detaljerne - et kendetegn for denne famøse designer, der har imponeret store dele af verden med sine modige kreationer. Her finder du både under- og overdele til brug til hverdag og fest. Tag din stil til nye højder med luksuriøst design fra Gundtoft - vi har sørget for det bedste af det bedste fra både danske om internationale modeskabere.

Høj kvalitet

I mere end 60 år har vi hos Gundtoft specialiseret os i udvælgelse af high fashion til kvinder i alle aldre. Med et stærkt produktkendskab tilbyder vi dig her et altid spændende udvalg som bl.a. Ulla Johnson dametøj i højeste kvalitet. Fine halsudskæringer, smukke flæser, dekorative mønstre og romantiske styles - alle er kendetegnende for de mange spændende designs, hvor det er de små detaljer, der gør hele forskellen. Her finder du også, afhængig af kollektion, dybe udskæringer, spektakulære ærmer og eksklusive materialer som bl.a. den fineste silke. Det skal være let og legende. Det skal føles naturligt og rart på kroppen. Intet er overladt til tilfældighederne. Det er ikke uden grund, at denne designer har opnået stor anerkendelse i den internationale modearena.

Eksklusiv designer

Denne amerikanske designer, af samme navn som selve brandet, startede sit fashionable tøjmærke straks efter sin uddannelse fra universitetet tilbage i 1998. Med forældre, der begge var arkæologer, fandt Ulla både sin inspiration i det daglige liv på Manhattan, men også på de mange rejser i forbindelse med forældrene beskæftigelse. Naturen og sans for detaljen har præget kollektionerne fra start - en linje, som designeren på intet tidspunkt har veget fra - dog med konstant fornyelse, innovative designs og eksklusivt look som en del af sine mange kollektioner. Forkæl dig selv med disse eksklusive styles fra Gundtoft - altid hurtig levering.