KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Marta Du Chateau

Er du på udkig efter spændende styles med inspiration fra det franske og italienske modebillede? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Gundtoft forhandler vi nemlig et stort udvalg af lækkert tøj fra Marta du Château, som laver feminine styles med kant. Gå på opdagelse i vores udvalg af smukke styles fra Marta du Château her.
< 1 2 >

Flotte farver og mønstre fra Marta du Château

Marta du Château er for kvinden, der gerne vil være med på moden - uden at ruinere budgettet. Hos Marta du Château finder du feminine og elegante styles, som kan kombineres på kryds og tværs. Med inspiration fra det franske og italienske modebillede er du sikker på at finde detaljerige styles og flotte design, der sidder godt og behageligt på kroppen.

Dansk design i god kvalitet

På trods af, hvad man måske kunne tro pga. det franske navn - som faktisk betyder Marta på slottet - er Marta du Château et dansk brand. Marta du Château blev skabt med ønsket om at skabe lækkert modetøj til overkommelige priser - og det ønske har varet ved. Derfor finder du altid et stort udvalg af tidens trends til gode priser. Marta du Château udgiver flere kollektioner om året, så du altid kan være sikker på at være med på moden.

Marta du Château til enhver smag

Hos Marta du Château finder du både smukke kjoler, bluser, jakker og bukser lavet i lækre materialer. Brandet laver både farverige og mere nedtonede styles, så der er noget for enhver smag. Det giver også rig mulighed for at lege med forskellige sammensætninger af tøjet for at skabe det look, der passer til dig. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige Marta du Château items for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb Marta du Château online hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af Marta du Château items, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Marta du Château online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.