KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Lebek

< 1 >

Barbara Lebek - Luksuriøs damemode


Hos Gundtoft gør vi hver sæson ekstra speciel med et væld af mærker og designs - bl.a. med de altid populære Barbara Lebek jakker. Her får du lækre designs til hver en årstid i et bredt udvalg af farver, former, længder og materialer. Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste fra dette stilsikre tyske brand. Det bliver aldrig kedeligt at handle overtøj her hos os - vi har nemlig gjort os umage med udvælgelsen, så du får luksuriøs mode i høj kvalitet - uanset om det er sommer-, vinter- eller overgangsjakker.

Der er kælet for alle de små, men vigtige detaljer, så valg af materiale, længde, tykkelse og ikke mindst look går op i en højere enhed. Vi gør det let at friske garderoben op med smarte designs, der er både varme, funktionelle og komfortable på én og samme tid.

Pasformen er som altid perfekt, når du handler lækkerier fra dette spændende brand. Husk også tilbehøret. Du finder altid et spændende udvalg af accessories til kvinder her på siden.

Populære jakker og frakker

Tyske Dr. Barbara Lebek, der lægger navn til dette famøse brand, står selv i spidsen for samtlige kreationer, der sættes på markedet. Dette mærke har taget kvinder over store dele af verden med storm.

Her finder du eksklusive designs til den modebevidste og ikke mindst selvsikre kvinde - uanset alder. Sortimentet byder som oftest på smukke designs med let figursyning, så du kan fremhæve dine kvindelige former. Her finder du også flere designs med bløde og ikke mindst farvetilpassede pelskraver, aftagelige hætter og solide lynlåse for lang levetid.

Her frister kollektionerne både med klassiske og tidløse designs såvel som de mere moderne og årstidsbestemte farver. Vælg imellem såvel lange som korte designs - vindtætte, varme og isolerende eller smart og praktisk design.

Altid gode priser hos Gundtoft

Sortimentet har gennem årene budt på sporty, maritim, feminin og eksklusive styles. Find din egen favorit stil og bliv smart i en fart - vi har nemlig hurtig levering og ikke mindst attraktive priser, når du handler online hos os.

Lad Gundtoft være din online Barbara Lebek forhandler. Uanset om du handler online eller besøger os i en af vores mange butikker, så glæd dig. Det er ren forkælelse.

Lækkert, gennemtænkt overtøj fra Lebek er klassisk mode med unikke kvaliteter, der holder. Smukt og funktionelt overtøj gør, at man altid føler sig godt klædt på. Stilen er ultra-feminin og samtidig en god brugbar stil for den aktive modne kvinde. Tyske Lebek eller Barbara Lebek er perfekte pasformer, designmæssig styrke og smarte raffinerede detaljer, der henvender sig til den mode- og prisbevidste kvinde. Så er Lebek Collection også en gennemtænkt kombikollektion med 12 årlige farvetemaer, så der er muligheder for at mikse de forskellige styles.