KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Cero

Hvis du er på udkig efter et par lækre bukser, der ser godt ud og sidder godt, så er Cero et mærke for dig. Cero er nemlig kendte for deres bukser i høj kvalitet, som sikrer en god pasform på kroppen.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre bukser fra Cero og find dine favoritter her.
< 1 >

Bukser til enhver anledning

Cero er mærket til dig, der gerne vil ligne en million og bære tøj, hvor der er høj fokus på komfort. Cero er eksperter i at lave bukser, der sidder godt på kroppen og ser godt ud samtidig. Cero bukser vækker glæde i de fleste klædeskabe, hvor de kan udgøre en basis, som du kan sætte forskellige sweatshirts, cardigans og skjorter sammen med for at skabe netop det look, der passer til dig.

Populært brand med stor vækst

Cero er et dansk brand, som har mere end 20 år på buksebagen. Brandet har siden opstarten oplevet en kæmpe vækst, og i dag er det at finde i en lang række europæiske lande samt Canada og USA. Den store vækst skyldes særligt Ceros blik for at skabe de helt perfekte bukser - til en fair pris. Der er dømt forkælelse på højt niveau, når du køber bløde pakker fra dette altid populære brand til dig selv eller én du holder af.

Høj kvalitet og god pasform

For mange kvinder er et par gode bukser en uundværlig del af garderoben. Bukser kan bruges til hverdag og fest og for mange kvinder er det en del af den daglige uniform. Det sætter store krav til bukserne, som både skal være flotte at se på og behagelige at have på, f.eks. en hel dag på arbejde.

Heldigvis lever Ceros bukser op til disse høje krav for kvinder, der går op i god pasform. Cero forstår sig på kvindekroppen og tager højde for, at alle kvinder er forskellige. Derfor finder du bukser, der passer til forskellige kroppe og former. Cero laver både bukser i denim og stof, så du kan vælge dem, der passer til din smag.

Køb Cero hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af bukser fra Cero, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Cero online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.

Altid hurtig levering

Servicen er altid i top, når du handler hos os. Det være sig uanset om det er online, eller du besøger os i en af vores mange butikker. Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du handler hos os og byder da også på både danske og internationale designs i høj kvalitet. Med et stærkt produktkendskab og 60+ års erfaring tilbyder vi nøje udvalgte brands indenfor high fashion til kvinder.