KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Micha
Hvis du ønsker at forny din garderobe med lækre styles i flotte farver, prints og med gode basis styles. Så skal du tage et kig på Micha!
Med Micha får du kvalitets- og modebevidst tøj i str. 34-48. Micha følger med moden og sørger samtidig med at du kan holde din basisgarderobe moderne og lækker.
Hos Gundtoft har vi et stort udvalg af flotte styles fra Micha.
< 1 2 3 4 5 6 >

Elegant miks af mode og kvalitet

Micha tøj er kvalitet til moderigtige og elegante kvinder. Tøjet er farverigt, smukt og skønt at have på. Du finder flotte styles til enhver anledning - til hverdag, fest og alt derimellem.Vores sortiment fra brandet booster af liv og farver, og du finder helt sikkert én, hvis ikke flere, skønne tilføjelser til din garderobe.

Dansk brand med stor erfaring

Micha er et dansk brand, som første gang så dagens lys i 1932. Det er derfor et erfarent brand, som har eksisteret i over 90 år. Men det betyder ikke, at de ikke har fulgt med udviklingen. Faktisk tværtimod. Særligt de seneste år er der sket en kæmpe udvikling.Brandet udkommer nu med hele fire årlige kollektioner. Du finder derfor altid lækre items, der matcher sæsonens trends, stil og farver - ovenikøbet til helt fornuftige priser. Her kan ethvert budget være med. Micha styles er kendetegnet af farverige design, et smukt udtryk og materialer af den bedste kvalitet.

Kjoler, strik, bluser eller cardigans fra Micha

Hos Micha kan du forelske dig i alt fra en smuk tanktop med blomsterprint til en detaljeret comboynederdel. Eller hvad med en skøn strikbluse med voluminøse ærmer?De fine design fra mærket er et eksklusivt mix af basisformer, et elegant udtryk og helt unikke detaljer. Bløde materialer og lækker kvalitet er bestemt også nogle af Michas nævneværdige egenskaber. Brandet skaber nemlig tøj, der er behageligt at have på. Og selvom priserne ikke er spor høje, kan du stadig mærke den gode kvalitet i hver enkelt style. Det er et "match made in heaven" for dig, der elsker at shoppe prisbevidst modetøj i høj kvalitet.

Køb Micha hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Micha, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Micha online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.