Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.
Vi glæder os til at dele flotte nyheder og gode tilbud med dig.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Micha

< 1 2 3 4 5 >

Micha - elegant miks af mode og kvalitet

Micha tøj er kvalitet til den moderigtige og elegante kvinde. Deres skønne styles kommer i størrelserne 34-48. De er farverige, smukke og skønne at have på. Brandet designer alt fra bukser og bluser til cardigans, nederdele og t-shirts. Du finder let flotte styles uanset anledningen - til hverdag såvel som til fest. Vores sortiment fra brandet booster af liv og farver, og du finder helt sikkert én, hvis ikke flere, skønne tilføjelser til din garderobe. Udforsk sortimentet her i webshoppen, eller besøg os i en af vores mange fysiske butikker.

Høj kvalitet, smukke styles og trendy farver

Drømmer du om at forny garderoben med lækre kvalitetsstyles til lave priser? Så skal du se nærmere på udvalget fra Micha. Det populære danske brand har eksisteret helt siden 1932. Men de seneste år er der sket en kæmpe udvikling. Nu udkommer brandet med hele fire årlige kollektioner. Du finder derfor bluser, bukser, cardigans- og nederdele, der matcher sæsonens trend, stil og farver. Ovenikøbet til helt fornuftige priser - her kan ethvert budget være med! Micha styles er kendetegnet af farverige designs, et smukt udtryk og materialer af den bedste kvalitet.

Forelsk dig i alt fra en smuk tanktop med blomsterprint til en detaljeret comboynederdel eller hvad med en skøn strik bluse med voluminøse ærmer? De fine designs fra mærket er et eksklusivt mix af basisformer, et elegant udtryk og helt unikke detaljer. Bløde materialer og lækker kvalitet er bestemt også nogle af Michas nævneværdige egenskaber. Brandet skaber virkelig tøj, der er behageligt at have på. Og selvom priserne ikke er spor høje, kan du stadig mærke den gode kvalitet i hver enkelt style. Det er et "match made in heaven" for dig, der elsker at shoppe prisbevidst dame modetøj i høj kvalitet.

Bredt udvalg af komfortable styles med detaljer

Alle vores mærker er udvalgt med fokus på kvalitet og mode. Som Micha forhandler er vi naturligvis stolt over at kunne tilbyde trendy kvalitetstøj til særdeles gode priser. Når du shopper Micha hos os, får du altid:

- Et stort Micha sortiment med et miks af basis, elegance og unikke detaljer

- Altid lave priser & ofte gode tilbud

- Hurtig levering indenfor 1-3 dage

- Exceptionel service - både online og i vores butikker

Køb populært dametøj fra Micha, og bliv klædt på til enhver anledning. Du får et stilfuldt og elegant udseende samt en skøn følelse af komfort!