KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Mos Mosh

< 1 2 >

Eksklusive Mos Mosh styles

Det er dansk, når det er bedst. Mos Mosh er et super skønt og populært mærke. Deres lækre produkter er feminine, men samtidig rå i designet og med et touch af kant. De sætter trenden, med et look der er elegant og afslappet på én og samme tid. Design fra Mos Mosh er også skabt med utrolig lækre pasforme og skønne materialer. Det betyder, at du kan se stilfuld ud og føle dig godt tilpas hele dagen. De eksklusive, men jordnære styles fungerer perfekt til enhver anledning. Som Mos Mosh forhandler er vores brede sortiment sammensat af populære styles, og vi tilføjer altid jeans, jakker, t-shirt og trøjer fra brandets nyeste kollektioner. Gå på opdagelse her i shoppen eller i en af vores butikker, og find nye styles fra Mos Mosh.


Bredt udvalg af feminine og edgy styles

Mos Mosh dametøj kan beskrives som et vidunderligt miks af det feminine og det edgy. Farverne er nordisk af natur. Detaljerne er unikke. Materialer er eksklusive og af høj kvalitet. Stilarterne er utallige. Lyder det som noget for dig?Opdag alt fra rippede og tætsiddende jeans til smarte kjoler i bløde farver og sarte materialer. Det skønne miks lægger op til et væld af kombinationer og giver dig muligheden for at skifte stil fra dag til dag - og mixe stilarter i ét og samme look. En statement blazer. Enkle og dejlige skjorter. Bløde bluser. Smukke bukser. Der er noget for enhver smag.Kompromis er ikke et ord, de kender hos Mos Mosh. Hverken når det gælder kvalitet, design eller komfort. Alle designs er udtænkt med fokus på detaljer, et smukt look og at du skal føle dig tilpas i tøjet. De mange styles er skabt til at blive brugt og til at gøre din hverdag mere stilfuld og levende - hele året rundt. Brandet udkommer derfor ofte med nye kollektioner, der afspejler sæsonens mode og behov.

Køb online hos Gundtoft og få hurtig levering

MosMosh er et exceptionelt, lækkert mærke. Ikke to styles er ens. Du ser altid noget nyt og betagende fra brandet. Noget du bare må eje! Når du shopper deres fine styles hos os, får du altid: Et bredt sortiment & nye kollektioner Altid gode priser & tilbud Levering på 1-3 dage. God service & stærkt produktkendskab. Forkæl dig selv med lækre styles fra Mos Mosh, og skab en personlig stil med sjæl og mode.