KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Skovhuus

Ingen garderobe uden lækker Skovhuus strik. Hos Gundtoft er vi stolte af dette indbydende brand, der hvert år lokker med smukke farver, mønstre og former. Forkæl dig selv med bløde, behaglige og ikke mindst stilfulde trøjer i mange spændende varianter.
< 1 >

Skovhuus - Eksklusiv strik til damer

Her får du lækkerier til både hverdag og fest. Her får du kvalitet i særklasse fra dansk design. Selv om vi har har at gøre med et dansk brand, der har været på markedet i mere end 30 år, så har de i den grad formået at følge med tiden - både, hvad angår designs, men også brug af trendy farver, miljøvenlig produktion, samt økologiske og genanvendte materialer til nogle af deres mange indbydende kollektioner. Der er tænkt på dig, der er tænkt på miljøet, og så er der tænkt på attraktive priser selv om kvaliteten er høj. Her får du eksklusiv damemode, når det er bedst.

Køb online - Stort udvalg

Uanset om du er på udkig efter Skovhuus cardigan eller andre af deres populære designs, så er det altid spændende at gå på opdagelse i de mange flotte og stilfulde designs, som vi byder på her online. Kollektionerne har igennem tiden budt på et væld af skønne designs med bl.a. lynlåse, knapper, mønstre, tern, striber og ikke mindst masser af skønne farvesammensætninger. Her finder du smarte designs med bl.a. let figursyning og flotte kontrastfarver. Her finder du smarte lommer og spændende halsudskæringer. Find dine egne favoritter og bliv smart i en fart.


Lækker strik i høj kvalitet

Du kan ikke sige Skovhuus uden at sige strik. Skovhuus er nemlig eksperter i at lave lækker strik, som emmer af høj kvalitet og flotte design. Skovhuus forhandler forskellige strikdesign, så du kan finde det, du mangler i din garderobe. Uanset om du er på jagt efter en striktrøje, cardigan eller t-shirt, finder du det her.
Kollektionerne har igennem tiden budt på et væld af skønne design med bl.a. lynlåse, knapper, mønstre, tern, striber og ikke mindst masser af skønne farvesammensætninger. Her finder du smarte design med bl.a. let figursyning og flotte kontrastfarver.

Altid høj service hos Gundtoft

I mere end 60 år har vi specialiseret os i at forkæle med lækker og eksklusiv damemode og accessories. Vi har stor ekspertise på området, og du finder her også et stort og imponerende udvalg af både danske som internationale brands, når du handler hos os. Vi har skruet helt op for den gode kundeservice, uanset om du handler online eller i en Gundtoft butik. Find dine egne favoritter fra dette altid spændende brand her online eller i én af vores mange flotte butikker. Du finder vores butikker i både København, Sønderborg, Odense, Aarhus, Vejle og Kolding.