KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Brandtex

Brandtex blev grundlagt tilbage i 1935, og er et af Danmarks mest anerkendte modebrands.

Dette betyder også, at de har leveret tøj til både danskerne, men også internationalt i mere end 85 år.


< 1 2 >

Brandtex - Stilsikkert, flot og farverigt

Gundtoft byder på masser af high end fashion fra dette populære danske brand, der gennem tiderne bl.a. har budt på masser af varianter som Brandtex kjoler og bluser. Flotte, feminine og ikke mindst farverige designs præger kollektionerne, der især henvender sig til den modne kvinde. Stilsikkert valg til garderoben - uanset om det er til hverdag eller hygge. Komforten er helt i top og med lækker pasform, så bliver det næsten ikke bedre - det skulle da lige være de altid attraktive priser, når du handler hos os. Her får du designs i et væld af farver og former. Med stor farveægthed i de mange spændende designs, så kan du glæde dig over høj kvalitet, der holder på både farver og former vask efter vask. Frisk garderoben op med stilsikre designs og trendy look - hvad enten det er til dagligt brug, til hyggestunden hjemme i sofaen eller tøj du ifører dig til sengetid. Det er ren forkælelse, når du handler smukke designs fra dette populære danske brand.

Brandtex kvinden

Brandtex designs og kollektioner henvender sig primært til den modne kvinde, med tidløst look og friske farver inspireres kvinder verden over. Brandtex kollektionerne indeholder bl.a. kjoler, trøjer, bukser, bluser og t shirts i alle pasformer.

Dametøj i mange lækre varianter

Det er bare lidt mere lækkert at handle bl.a. Brandtex bukser og nederdel til dig selv eller en du holder af. Her får du nemlig kvalitet og atter kvalitet. Her får du enestående pasform - uanset valg af design. Til en afslappende søndag morgen med din yndlingskaffe og en god bog eller den perfekte gave til hende du holder af. Dette brand henvender sig især til de mere modne kvinder, der vægter god stil og lækker pasform højt.

Populært mærke

Forkæl med bløde pakker bl.a. fra dette populære mærke - også på en helt almindelig hverdag. Vi gør det let at handle high end fashion online med levering indenfor 1-3 hverdage samt let ombyt/retur. Gundtoft har mere end 6 årtiers erfaring indenfor mode og tilbehør til kvinder. Her finder du altid et spændende udvalg, når du handler online. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores populære butikker, som du finder bl.a. i Vejle, Odense, Kolding, København og Sønderborg.