Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Brandtex

< 1 >

Brandtex - Stilsikkert, flot og farverigt

Gundtoft byder på masser af high end fashion fra dette populære danske brand, der gennem tiderne bl.a. har budt på masser af varianter som Brandtex kjoler og bluser. Flotte, feminine og ikke mindst farverige designs præger kollektionerne, der især henvender sig til den modne kvinde. Stilsikkert valg til garderoben - uanset om det er til hverdag eller hygge. Komforten er helt i top og med lækker pasform, så bliver det næsten ikke bedre - det skulle da lige være de altid attraktive priser, når du handler hos os. Her får du designs i et væld af farver og former. Med stor farveægthed i de mange spændende designs, så kan du glæde dig over høj kvalitet, der holder på både farver og former vask efter vask. Frisk garderoben op med stilsikre designs og trendy look - hvad enten det er til dagligt brug, til hyggestunden hjemme i sofaen eller tøj du ifører dig til sengetid. Det er ren forkælelse, når du handler smukke designs fra dette populære danske brand.

Dametøj i mange lækre varianter

Det er bare lidt mere lækkert at handle bl.a. Brandtex bukser og nederdel til dig selv eller en du holder af. Her får du nemlig kvalitet og atter kvalitet. Her får du enestående pasform - uanset valg af design. Til en afslappende søndag morgen med din yndlingskaffe og en god bog eller den perfekte gave til hende du holder af. Dette brand henvender sig især til de mere modne kvinder, der vægter god stil og lækker pasform højt.

Populært mærke

Forkæl med bløde pakker bl.a. fra dette populære mærke - også på en helt almindelig hverdag. Vi gør det let at handle high end fashion online med levering indenfor 1-3 hverdage samt let ombyt/retur. Gundtoft har mere end 6 årtiers erfaring indenfor mode og tilbehør til kvinder. Her finder du altid et spændende udvalg, når du handler online. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores populære butikker, som du finder bl.a. i Vejle, Odense, Kolding, København og Sønderborg.