KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Cambio

Hos Gundtoft tager vi benklæder til nye højder med de altid internationalt hittende Cambio bukser. Find dem her i mange spændende varianter, farver og former. Få dem i stilet look til specielle lejligheder eller forkæl garderoben med casual styles til både hverdag og fritid.
< 1 >

Cambio - Forkæl dit look

Lækre materialer præger kollektionerne samtidig med et altid trendy look. Der er dømt creme de la creme til den kvalitetsbevidste kvinde - uanset alder. Her får du ren forkælelse og høj komfort. Med vores mangeårige erfaring indenfor udvælgende af eksklusivt dametøj, så er vi her hos Gundtoft stolte af at kunne præsentere en lang række forfriskende designs fra dette spændende brand. Her får du stilsikkert, men også trendy look til hver en lejlighed, sæson og type. Uanset om det er bomuld, denim, fløjl eller måske buks med pressefolder, så er der styr på bredder, snit og sømme. Her finder du altid små overraskelser, finesser og eksklusive detaljer.

Altid smarte jeans

Det er aldrig kedelig at handle jeans hos Gundtoft - især ikke med lækkerier fra dette spændende brand. Her får du nemlig noget til kvinder i alle aldre og noget til hver en lejlighed. Snyd dog ikke dig selv for et kig på de mange øvrige designs, der byder på lækre farver, behagelige materialer og altid beundringsværdig helhedslook. Her får du et brand, der giver dig stilsikkert look næsten uanset din øvrige styling.

Bukser i høj kvalitet

Gundtoft giver dig altid et imponerende udvalg af alle slags beklædninger til kvinder. Med dette brand finder du da også et eksklusivt udvalg af styles. Her får du tøj, der kan holde til hverdagen og samtidig emmer lidt af luksus. Her får du nemlig designs af høj kvalitet, hvor der er kælet for alle de små men rigtige detaljer. Køb dine Cambio jeans og andre populære designs fra dette brand lige her hos Gundtoft. Vi gør det let, lækkert og ikke mindst attraktivt at handle damemode online. Vi byder tilmed på altid høj service samt hurtig levering af din ordre.