KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Joseph Ribkoff

< >

Joseph Ribkoff - Eksklusiv mode til kvinder


Nogle brands forstår at forkæle på højeste plan. Dette er tilfældet med dette yderst populære mærke, der har taget intet mindre end 60 lande med storm. Hos Gundtoft er vi stolte over at kunne præsentere et spændende og elegant udvalg. Både designeren og ophavsmanden til dette brand, manden af samme navn, har gjort modetøj til kvinder til sit livs mission med altid ambitiøse kollektioner, der sætter nye standarder for, hvad elegance er. Smukke, feminine, festlige, elegante og ikke mindste moderigtige styles, der imponerer med alle de rigtige detaljer og farver. Her finder du designs med spændende materialevalg, finesser og udformninger.

Kjoler i verdensklasse


Med mere end 6 årtier i branchen for modetøj til kvinder, så har Gundtoft her fundet de mest populære og ikke mindst stilfulde designs til dig, der gerne vil forkæles. Lad os være din Joseph Ribkoff online shop med et altid spændende udvalg af:

● Kjoler
● Nederdele
● Toppe
● Blazere
● Jakker
● Jumpsuits

Især de flotte kjoler fra dette brand har taget verden med storm. Her får du det ypperste indenfor high end fashion til kvinder - uanset om det er til hverdag eller fest. Selskabskjole, businesslook eller blot for yndig - her har du et brand, der giver dig mulighed for det hele. Denne designer har været på banen med high fashion siden 1957, og han har i den grad formået at følge med tiden med sine ungdommelige styles. Ikoniske designs, der med deres tidløse looks kan bruges til et væld af lejligheder. Styles, der imponerer med fokus på detaljen og materialer, der nærmest smyger sig til kroppen.

Mode i høj kvalitet


Det er bare lidt mere lækkert at handle modetøj her hos Gundtoft - vi har nemlig sørget for alle de mest populære styles fra både nationale og internationale modeskabere. Dette lækre brand giver dig styles, der er lidt ud over det sædvanlige med bl.a.:

● Eksklusive materialer
● Sans for detaljen
● Høj komfort
● Perfekt pasform

Missionen bag dette brand er at kreere high fashion, der ikke alene ligner en million, men også føles sådan. Komforten er høj, og der er lagt mange kræfter og engagement i at skabe behagelige designs trods det ofte eksklusive look. Vi giver dig service på højeste niveau og sørger naturligvis for hurtig levering af din ordre. Find dine eksklusive designs med attraktive priser og hurtig levering lige her hos Gundtoft.