KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERINGHer kan du finde svar på dine eventuelle spørgsmål.Hvis du er tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på:

Email: kundeservice@gundtoft.dk
Tlf: 7640 8136
Åbningstider:
Mandag - Torsdag: kl. 11.00 - 16.00
Fredag: 11:00 - 15:30Har I varerne i alle jeres butikker?


De fleste varer kan købes i vores butikker rundt i landet. Det er dog ikke altid de samme mærker, der forhandles i alle butikker, så du er altid velkommen til at kontakte butikkerne for at høre nærmere, inden du planlægger et visit.Hvad sker der, hvis varen er udsolgt?


Hvis én eller flere varer er udsolgt på din ordre, vil vi kontakte dig hurtigst muligt pr. telefon eller mail. Vi trækker kun beløbet på de varer, som vi sender.Har jeg betalt i det øjeblik, jeg har indtastet mine kreditkort oplysninger?


Nej, pengebeløbet bliver blot reserveret, så snart du bekræfter din ordre, men beløbet bliver først hævet, når vi har sendt din ordre afsted.Kan jeg annullere min ordre?


Hvis du vil have din ordre annulleret, skal du straks ringe eller sende en mail til vores kundeservice for at undgå, at vi behandler din ordre. Hvis du er for sent ude, kan du selvfølgelig returnere ordren med den vedlagte returlabel.Kan jeg returnere min ordre?

Ja, du har altid 14 dages returret ved køb online. De 14 dage gælder fra den dag, du modtog varen. Se yderligere information under handelsbetingelser.Hvordan får jeg pengene retur for mine varer?


Når du returnerer én eller flere varer, får du automatisk pengene retur på den konto, som er brugt ved købet. Vi overfører altid pengene retur med det samme, når vi har modtaget pakken på vores lager. Vi råder ikke over dine kontooplysninger. Bemærk at vi tager et gebyr på 49,- ved pengene retur.