KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Ganni

Ganni leverer tøj til stilbevidste kvinder som gerne vil udstråle personlighed. Det danske modebrand kommer løbende med forskellige kollektioner, og er anerkendte på den internationale modescene.
< 1 2 3 >

Historien om Ganni

Ganni blev grundlagt i 2000 som et brand der producerede cashmeretøj. I 2009 blev tøjbrandet overtaget af Ditte Reffstrup (kreativ direktør) og Nicolaj Reffstrup (CEO). Ganni er vokset siden da, og er blevet til et stort international modehus der bliver anset som værende luksuriøst.Det danske modebrand har udviklet sig til at have mange produkter, hvor man finder alt lige fra kjoler, t-shirts, lange støvler, bluser, trøjer og meget mere. Ganni er også blevet store på den internationale scene, hvor kendisser som Bella Hadid, Priyanka Chopra, Dakota Johnson, Gigi Hadid, Beyoncé, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski og Selena Gomez, er alle blevet set beklædt i Ganni.


Ganni - smukke styles til den moderigtige kvinde


Dette danske modebrand skaber styles til den moderne kvinde, som gerne vil føle sig godt tilpas i sit outfit. Kollektionerne er helt unikke og rummer et væld af smukke og feminine styles. Ganni kreerer både tøj, sko og tasker - du finder et bredt udvalg fra det skønne kvalitetsmærke her i shoppen.

God kvalitet, feminine farver og tidløst design


Ganni tøj er kendetegnet af behagelige materialer, skønne farver og fine designs. Det er blot nogle af grundene til brandets popularitet i Danmark og i resten af verden. Det globale brand blev til i 2000 og er skabt af parret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup. Stilen er inspireret af deres kunder, og deres motto er at skabe kollektioner med selvsikre styles til hverdagen. Shopper du Ganni, så shopper du god kvalitet. Vel og mærke også med komforten i top. Ganni skaber nemlig modedesigns, der rent faktisk både er behageligt at have på og som også udstråler mode og skønhed.

Brandet gør brug af alle regnbuens farver i deres mange kollektioner. Hvid, sort, brun, pink, grøn, blå. Det specielle ved deres brug af farver er, at de ofte er sarte af natur. Du får derfor en kjole eller en bluse, som er farverig uden at være skrap. Derfor er Ganni styles også ultra tidløse og kan bruges sæson efter sæson. Ganni er en trendsætter, der skaber unikke styles med spændende detaljer. Ethvert produkt er enestående og kan sagtens stå alene. Kombiner derfor gerne et par sko fra mærket med tøj fra din egen garderobe. Eller style en fin Ganni bluse med et par enkle damebukser. Du kan også gå all-in og kombinere flere af de unikke og skønne styles fra mærket - så får du et fuldendt og modeskabende outfit.

Moderne design med personlighed


I vores sortiment finder du både Ganni kjoler, bluser, jakker, shorts, sko og accessories. Uanset hvad du vælger at forny din garderobe med, så får du et unikt produkt, der tilfører personlighed og stil til dit hverdagsoutfit. Skab blikfang med en leopardprintet jakke, som tilfører kant til dine simple jeans. Du kan også vælge en af mærkets kjoler i sarte farver, som taler helt for sig selv. Style kjolen med et par lækre sko fra Ganni eller kombiner med en chic og trendy taske. Du kan udforske et stort udvalg fra high fashion brandet her i shoppen eller i en af vores butikker.