Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Ganni

< 1 2 >

Ganni - smukke styles til den moderigtige kvinde


Dette danske modebrand skaber styles til den moderne kvinde, som gerne vil føle sig godt tilpas i sit outfit. Kollektionerne er helt unikke og rummer et væld af smukke og feminine styles. Ganni kreerer både tøj, sko og tasker - du finder et bredt udvalg fra det skønne kvalitetsmærke her i shoppen.

God kvalitet, feminine farver og tidløst design


Ganni tøj er kendetegnet af behagelige materialer, skønne farver og fine designs. Det er blot nogle af grundene til brandets popularitet i Danmark og i resten af verden. Det globale brand blev til i 2000 og er skabt af parret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup. Stilen er inspireret af deres kunder, og deres motto er at skabe kollektioner med selvsikre styles til hverdagen. Shopper du Ganni, så shopper du god kvalitet. Vel og mærke også med komforten i top. Ganni skaber nemlig modedesigns, der rent faktisk både er behageligt at have på og som også udstråler mode og skønhed.

Brandet gør brug af alle regnbuens farver i deres mange kollektioner. Hvid, sort, brun, pink, grøn, blå. Det specielle ved deres brug af farver er, at de ofte er sarte af natur. Du får derfor en kjole eller en bluse, som er farverig uden at være skrap. Derfor er Ganni styles også ultra tidløse og kan bruges sæson efter sæson. Ganni er en trendsætter, der skaber unikke styles med spændende detaljer. Ethvert produkt er enestående og kan sagtens stå alene. Kombiner derfor gerne et par sko fra mærket med tøj fra din egen garderobe. Eller style en fin Ganni bluse med et par enkle damebukser. Du kan også gå all-in og kombinere flere af de unikke og skønne styles fra mærket - så får du et fuldendt og modeskabende outfit.

Moderne design med personlighed


I vores sortiment finder du både Ganni kjoler, bluser, jakker, shorts, sko og accessories. Uanset hvad du vælger at forny din garderobe med, så får du et unikt produkt, der tilfører personlighed og stil til dit hverdagsoutfit. Skab blikfang med en leopardprintet jakke, som tilfører kant til dine simple jeans. Du kan også vælge en af mærkets kjoler i sarte farver, som taler helt for sig selv. Style kjolen med et par lækre sko fra Ganni eller kombiner med en chic og trendy taske. Du kan udforske et stort udvalg fra high fashion brandet her i shoppen eller i en af vores butikker.