KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Soya

Her får du trendy designs, der både giver mulighed for en garderobe med masser af personlig og unik tøjstil samt et bredt udvalg af de mere klassiske og tidløse designs. Der er kælet for alle de små men vigtige detaljer, så både komfort og lækker pasform er i fokus. Kvaliteten er som altid i top, selv om vi her har at gøre med et mærke med skarpe priser.

Soyaconcept - Moderne og elegant stil

Er du til lækker, elegant og ikke mindst moderne stil til kvinder i alle aldre, så er Soya Concept helt sikkert noget for dig. Hos Gundtoft finder du derfor også et stort udvalg af lækre designs fyldt med smarte prints og farvesammensætninger fra dette brand. Her er det næsten svært at vælge imellem de mange flotte farver, former og materialer. Der er tænkt i lækkerier til både hverdag og fest med designs i høj kvalitet og ikke mindst til priser, så det er til at betale. Find masser af elegante og eksklusive designs lige her til altid attraktive priser.

Bestil online - Stort udvalg

Uanset om du er på udkig efter de eksklusive Soyaconcept jakker eller måske en smart Soyaconcept kjole, så snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i det store udvalg af både over- og underdele. Her kan du mixe og matche efter behov - alt er skabt til at imponere i både casual, luksuriøse og sporty stil. De mange skønne farvesammensætninger og fantastiske materialer byder på endnu flere detaljer med bl.a. læg, udskæringer, mønstre og snorelukninger - ren forkælelse.

Høj service hos Gundtoft

Soya er kommet for at blive. Dette danske brand har ikke alene taget Danmark med stort, men har også gjort sig bemærket på den internationale modehimmel. Kollektionerne udspringer fra smukke nordiske designtraditioner med plads til alle de forskellige kvindelige former og stilarter. Vi elsker at forkæle vores kunder online med eksklusive designs i høj kvalitet. Vi sørger for hurtig ekspedition og attraktive priser - også, hvis du besøger os i en af vores mange butikker.