KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Leveté Room

< 1 >

Levete Room - Elegant og luksuriøst


Hos Gundtoft findere du modetøj til kvinder, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi har med mere end 60 år i branchen gjort os umage for at vælge de bedste brands og styles til dig, der er bevidst om din tøjstil og ønsker det bedste. Derfor finder du også her et spændende udvalg af stilfuldt Levete Room tøj. Vær med på tidens hotteste trends med dette altid innovative og ikke mindst modige brand, der kombinerer det bedste fra Norden med skønne detaljer fra den parisiske mode. Vores store kendskab til og erfaring med modetøj til kvinder i alle aldre giver dig her enestående mulighed for både internationale og nationale styles - som her, hvor dette brand kombinerer dansk mode med mode fra Paris.

Lækkerier til den modebevidste

Er du også taget med storm af dette populære mærke, og elsker du bare Levete Room kjole og strik i dit klædeskab, så er der masser af spændende styles forude. Tag et kig på disse ualmindelig lækre styles, der let kan få dig til at ligne en million - uanset om det er til hverdag eller fest. Forkæl dig selv med masser af moderigtigt tøj fra dette innovative brand som fx:

• Strik
• Kjoler
• Cardigans
• Bluser
• Skjorter
• Bukser
• Jakker

Der er dømt forkælelse på højt plan og ikke mindst bløde og behagelige styles med fokus på komfort. Her er kælet for alle de vigtige detaljer og ikke mindst sørget for et trendy look uanset, hvilken form for beklædning du vælger. Der er ikke noget at sige til, at dette mærke, der opstod tilbage i 2017 har opnået stor popularitet. Her er kærlighed og passion til det de laver. Selve deres kreative studie, hvor alle styles bliver fremelsket er lavet præcist som et hjem med god og hyggelig atmosfære. Idéerne til disse fantastiske styles opstår således ofte i disse fantastiske rammer i Hellerup lidt nord for København, hvor mærket har til huse.

Online shopping - Let og hurtigt


Gundtoft er stedet at handle, når det skal være let og sikket at handle online. Vi giver dig intet mindre end:

1. Populære trends indenfor damemode
2. Høj kvalitet
3. Lækker komfort
4. Hurtig levering
5. Attraktive priser
6. Gratis ombytning

Vi leverer din ordre, så hurtigt som muligt. God service er nemlig vigtig for os. Her er det let at handle, og du modtager din ordre indenfor blot 1-3 dage. Besøg os også gerne i vores populære butikker.