KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Gerry Weber

Er du på udkig efter lækre styles i høj kvalitet, som tilmed har en god pasform? Så er du kommet til det rette sted. Gerry Weber laver nemlig stilfulde og moderne design, der er kendetegnet ved kvalitet, komfort og elegance.
Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Gerry Weber og find dine favoritter her.
< 1 2 >

Klassisk modetøj i høj kvalitet

Gerry Weber dametøj har en helt særlig pasform beregnet til den modne, kvalitetsbevidste business kvinde, og det tyske brand dækker hele paletten indenfor tøj og tilbehør. Gerry Weber leverer trendy styles, moderigtige løsninger og kvalitet til garderoben, der let kan mikses på kryds og tværs.Alle kollektionerne giver dig mulighed for at få en individuel stil sammensat af flotte bluser, bukser, blazere, jakker, kjoler og tørklæder, som oser af kvalitet og godt design. Har du først én gang forelsket dig i mode fra Gerry Weber, finder du helt sikkert noget i de nye kollektioner, som er garant for fornyelse af tidens trend med feminine og tidløse undertoner.

Tysk modehus med verdensomspændende succes

Gerry Weber er et tysk modehus, som blev grundlagt i 1973 af den tyske modedesigner af samme navn. Brandet er kendt for sin kvalitet og unikke stil, der kombinerer komfort og elegance. Firmaet har vokset sig større gennem årene og har nu butikker over hele verden. Det er kendt for sine klassiske design og moderigtige looks, der er skabt til at give kvinder et moderne og stilfuldt look.Gerry Weber har vundet mange priser for sine design, og han er især kendt for at have skabt en ny stil, der kombinerer komfort og mode.

Kjole, bukser, nederdel eller jakke fra Gerry Weber

Er du på udkig efter kjoler, jakker, nederdele eller noget helt fjerde? Hos Gerry Weber finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Fælles for alle items er den høje kvalitet og gode pasform.Gerry Weber items er altid skabt med en alsidighed, som gør, at det kan kombineres på kryds og tværs. Tøjet kan styles op og ned efter behov, så du kan bruge de samme items til både hverdag og fest. Med tøj fra Gerry Weber kan du skabe en garderobe, som aldrig giver dig tøjkrise.

Køb Gerry Weber hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Gerry Weber, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Gerry Weber online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.