KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Lala Berlin

Lala Berlin er et eksklusivt tysk brand, der er kendt for deres populære tørklæder og accessories.Lala Berlin har taget hele verden med storm med deres unikke mønstre, lækre kvalitet og stilsikre designs.Hos Gundtoft har vi samlet de mest populære styles fra det anerkendte brand.Tørklæderne er lavet i 100% Cashmere og er et must-have i din garderobe.LALA BERLIN forhandles kun online.
< 1 >

Populært udvalg

Der er dømt forkælelse på højt plan med tilbehør til både hverdag og fest. Find dem smukke, smarte, funktionelle og beundringsværdige lige her i vores store udvalg af eksklusive accessories til kvinder i alle aldre. Det kan være helt svært at vælge, men bare roligt - vi frister med attraktive priser, så du rigtigt kan forkæle dig selv. Det kan hurtigt blive en bedre dag med alt det bedste fra Gundtoft. Så ved du, at du bliver forkælet.

Hvem er den kreative designer bag Lala Berlin?

Designeren og ophavskvinden bag dette populære brand er den iranskfødte Leyla Piedayesh, der immigrerede til Tyskland tilbage i 1979 grundet uroligheder i hjemlandet. Leyla, som er født i Teheran, er halvt iraner og halvt tysker. Grundet dette mix, samt hun levede de første 8 år af hendes liv i Teheran, og resten i Berlin - er Lala Berlin inspireret af begge byer, og har kombineret det bedste fra to verdener. Grundlagt i 2004 af selvsamme kvinde, Leyla Piedayesh. Brandet er siden sin opstart kun blevet stærkere og stærkere - grundet deres grundige og nøje udvalgte materialer samt værende detaljeorienteret. Allerede samme år, fik Lala Berlin sin rigtige begyndelse, under et fashion show i Berlin. Leyla præsenterede sine helt egne tørklæder og accessories. Hendes helt store gennembrud fik hun under Mercedes Benz Fashion Week i Berlin, i 2007.
Dette brand har udviklet sig til et sandt mirakel indenfor luksuriøs damemode med salg og berømmelse på verdensplan. Det er også blevet ét af Berlins største modefænomener - et brand, der er kommet for at blive. Der er tænkt i omsorg for hinanden og ikke mindst verden som helhed med bl.a. bæredygtige designs, en kærlighed til personlig udtryksform samt brug af eksklusive materialer. Der er kælet for alle detaljer, så slutproduktet altid er beundringsværdigt. Du finder et stort og spændende udvalg her hos Gundtoft - naturligvis med hurtig ekspedition, når du handler hos os.

Lala Berlin tasker og tørklæder

Lala Berlin inspirerer kvinder verden over med deres tørklæder lavet i 100% cashmere, samt deres trendy tasker i innovative designs, fantasifulde mønstre og eksklusive materialer. Taskerne er lavet i 100% blødt bomuld, og kan bruges til enhver begivenhed, og komplimenterer alle stilarter. Store berømtheder som Jessica Alba, Natalie Portman og Cameron Diaz er alle set gå klædt med Lala Berlins produkter. Det genkendelige design, gør at mærket er ekstremt populært og bliver brugt verden over.
Mangler du en taske i lækker partisan-inspireret stil? Eller måske et tørklæde med flot kufiya mønster i ren cashmere. Så behøver du ikke kigge længere. Se bl.a. vores Triangel Classic S tørklæde fra Lala Berlin, eller trendy Crossbody Taske med en regulerbar canvas skulderrem. Måske skal du på weekendtur og har brug for en smart og funktionel taske med plads til alle dine ting. Så har vi tasken til dig - Big Tote Josie Taske fra Lala Berlin, der er justerbar efter hvad den skal rumme. Det er bare at dykke ned i vores udvalg af produkter fra Lala Berlin, og lade dig inspirere.

Hurtig levering

Servicen er altid helt i top - det være sig uanset om du handler online eller besøger en af vores populære butikker. Vores team af engagerede og erfarne medarbejdere gør sig umage for, at du altid får en god oplevelse, når du handler hos Gundtoft.

Vi har gjort det let at returnere, hvis du skulle fortryde dit køb. Du er også velkommen til at returnere i én af vores butikker, som du finder i bl.a. Århus, Kolding, Sønderborg, Odense og København. Køb Lala Berlin lækkerier allerede i dag og tag dit look til nye og spændende højder.