Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet! Gundtoft går i gult! Vores udsalg er startet!
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Lala Berlin

LALA BERLIN er et eksklusivt tysk brand, der er kendt for deres populære tørklæder og accessories.
LALA BERLIN har taget hele verden med storm med deres unikke mønstre, lækre kvalitet og stilsikre designs.
Hos Gundtoft har vi samlet de mest populære styles fra det anerkendte brand.

Tørklæderne er lavet i 100% Cashmere og er et must-have i din garderobe.

LALA BERLIN forhandles kun online.

Populært udvalg

Der er dømt forkælelse på højt plan med tilbehør til både hverdag og fest. Find dem smukke, smarte, funktionelle og beundringsværdige lige her i vores store udvalg af eksklusive accessories til kvinder i alle aldre. Det kan være helt svært at vælge, men bare roligt - vi frister med attraktive priser, så du rigtigt kan forkæle dig selv. Det kan hurtigt blive en bedre dag med alt det bedste fra Gundtoft. Så ved du, at du bliver forkælet.

Lala Berlin er et kendt brand

Designeren og ophavskvinden bag dette populære brand er den iranskfødte Leyla Piedayesh, der immigrerede til Tyskland tilbage i 1979 grundet uroligheder i hjemlandet. Dette brand har udviklet sig til et sandt mirakel indenfor luksuriøs damemode med salg og berømmelse på verdensplan. Det er også blevet ét af Berlins største modefænomener - et brand, der er kommet for at blive.

Der er tænkt i omsorg for hinanden og ikke mindst verden som helhed med bl.a. bæredygtige designs, en kærlighed til personlig udtryksform samt brug af eksklusive materialer. Der er kælet for alle detaljer, så slutproduktet altid er beundringsværdigt. Du finder et stort og spændende udvalg her hos Gundtoft - naturligvis med hurtig ekspedition, når du handler hos os.

Hurtig levering

Servicen er altid helt i top - det være sig uanset om du handler online eller besøger en af vores populære butikker. Vores team af engagerede og erfarne medarbejdere gør sig umage for, at du altid får en god oplevelse, når du handler hos Gundtoft.

Vi har gjort det let at returnere, hvis du skulle fortryde dit køb. Du er også velkommen til at returnere i én af vores butikker, som du finder i bl.a. Århus, Kolding, Sønderborg, Odense og København. Køb Lala Berlin lækkerier allerede i dag og tag dit look til nye og spændende højder.