KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Rosemunde

Skal garderoben være helt up-to-date og rig på forkælelse, er Rosemunde et mærke, du skal invitere indenfor. Smukke detaljer præger kollektionerne, som emmer af feminint touch og tidsløse design.
Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Rosemunde og find dine favoritter her.

Feminint touch og lækre materialer

Hos Rosemunde finder du ikke alene design, hvor der er kælet for alle detaljerne - alle materialer er også nøje udvalgt. Du finder f.eks. smukke styles i silke, som består af 70% silke og 30% bomuld. Denne sammensætning skaber et temperaturregulerende materiale, som lader din hud ånde og formår både at opvarme og nedkøle din krop efter behov.
Rosemunde giver dig design, der matcher både hverdag, fest og den helt specielle anledning - her får du en smuk og samtidig funktionel beklædningsdel i ét design. Grafiske detaljer, smukke blonder og rolige farver præger ofte kollektionerne. Det er og bliver ren luksus at trække i styles fra dette populære mærke. .

Mode i verdensklasse

Rosemunde er et dansk brand, der siden 2004 har formået at imponere og forkæle kvinder over store dele af verden med deres smukke, feminine og luksuriøse designs. Rosemundes helt store formål er at give kvinder verden over muligheden for at få “a luxury feeling - every day", hvilket især ses i deres ikoniske silketop, som i dag er blevet synonym med brandet.
Rosemunde laver high end fashion til kvinder, der ønsker, at hver dag skal krydres med en smule luksus. Brandet er kendetegnet ved feminine og flotte design, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Toppe, kjoler og bluser fra Rosemunde

Er du på udkig efter kjoler, blondebluser, silketoppe eller noget helt andet? Hos Rosemunde finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Fælles for alle styles er den gode kvalitet og det feminine touch.
Alle design egner sig til både hverdag og fest, da du kan kombinere dem på kryds og tværs, så de passer bedst til din stil. Tilføj luksus til din garderobe med de flotte styles fra Rosemunde.

Køb Rosemunde hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Rosemunde, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Rosemunde online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.
Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.