Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.
Vi glæder os til at dele flotte nyheder og gode tilbud med dig.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Rosemunde

Skal garderoben være helt up-to-date og rig på forkælelse, så er det dette mærke, at du skal invitereindenfor. Her finder du ikke alene designs, hvor der er kælet for alle de rigtige detaljer, men også nøjeudvalg af materialer, som med den fineste silke bl.a. formår både at varme og afkøle grundet silkensegenskaber.Kollektionerne emmer af feminint touch og byder bl.a. på mange varianter indenfor. toppe, bluser, t-shirts. Smukke detaljer præger kollektionerne, der er blevet nærmest ikoniske med deres tidløse look og brug affeminine udtryk i designet. Det er og forbliver ren luksus at trække i styles fra dette populære mærke. Designs, der matcher både hverdag, fest og den helt specielle anledning - her får du alt i ét design ogsamtidig en funktionel beklædningsdel. Grafiske detaljer, smukke blonder og rolige farver præger ofte kollektionerne.


Shop online eller i butik

Vi har gjort det let for dig at handle high fashion til kvinder både online og i vores indbydende butikker.Uanset, hvordan du vælger at handle, så bliver du altid mødt med en enestående kundeservice, når duhandler hos Gundtoft. Vi tilbyder et erfarent og engageret salgsteam, et stærkt produktkendskabog et stort udvalg af danske som internationale brandsVi glæder os til at forkæle dig og din garderobe med lækkerier i smukt design. Hvad enten du er på udkigefter damemode, smykker til kvinder eller anden tilbehør, så er Gundtoft stedet at handle.

Rosemunde - Mode i verdensklasse

Hos Gundtoft frister vi med det altid populære modetøj fra Rosemunde. Et dansk brand, der siden 2004 har formået at imponere og forkæle kvinder over store dele af verden med deres smukke, feminine og luksuriøse designs. Med mere end 60 års erfaring indenfor udvælgelse og salg af high fashion til kvinder i alle aldre, så finder du hos Gundtoft altid de hotteste trends, innovative designs, klassiske og tidløse styles samt et spændende udvalg af både danske som internationale mærker. Dette mærke er ingen undtagelse - high end fashion til kvinder, når det er bedst. Vi kender dette delikate brand fra bl.a. dets populære silketoppe i et væld af smukke farver belagt med blonder og med høj komfort. Glæd dig til at gå på opdagelse i et altid spændende udvalg fra denne danske designer lige her hos os.