Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Rosemunde

< 1 >

Stort udvalg af de nyeste styles

Skal garderoben være helt up-to-date og rig på forkælelse, så er det dette mærke, at du skal invitere indenfor. Her finder du ikke alene designs, hvor der er kælet for alle de rigtige detaljer, men også nøje udvalg af materialer, som med den fineste silke bl.a. formår både at varme og afkøle grundet silkens egenskaber. Kollektionerne emmer af feminint touch og byder bl.a. på mange varianter indenfor. toppe, bluser, t-shirts. Smukke detaljer præger kollektionerne, der er blevet nærmest ikoniske med deres tidløse look og brug af feminine udtryk i designet. Det er og forbliver ren luksus at trække i styles fra dette populære mærke. Designs, der matcher både hverdag, fest og den helt specielle anledning - her får du alt i ét design og samtidig en funktionel beklædningsdel. Grafiske detaljer, smukke blonder og rolige farver præger ofte kollektionerne.

Shop online eller i butik

Vi har gjort det let for dig at handle high fashion til kvinder både online og i vores indbydende butikker. Uanset, hvordan du vælger at handle, så bliver du altid mødt med en enestående kundeservice, når du handler hos Gundtoft. Vi tilbyder et erfarent og engageret salgsteam, et stærkt produktkendskab og et stort udvalg af danske som internationale brands Vi glæder os til at forkæle dig og din garderobe med lækkerier i smukt design. Hvad enten du er på udkig efter damemode, smykker til kvinder eller anden tilbehør, så er Gundtoft stedet at handle.

Rosemunde - Mode i verdensklasse

Hos Gundtoft frister vi med det altid populære modetøj fra Rosemunde. Et dansk brand, der siden 2004 har formået at imponere og forkæle kvinder over store dele af verden med deres smukke, feminine og luksuriøse designs. Med mere end 60 års erfaring indenfor udvælgelse og salg af high fashion til kvinder i alle aldre, så finder du hos Gundtoft altid de hotteste trends, innovative designs, klassiske og tidløse styles samt et spændende udvalg af både danske som internationale mærker. Dette mærke er ingen undtagelse - high end fashion til kvinder, når det er bedst. Vi kender dette delikate brand fra bl.a. dets populære silketoppe i et væld af smukke farver belagt med blonder og med høj komfort. Glæd dig til at gå på opdagelse i et altid spændende udvalg fra denne danske designer lige her hos os.