KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Hettemarks

< 1 >

Hettemarks - Eksklusivt overtøj

Dette svenske brand er kommet for at blive. Sjældent finder du så elegante, flotte og funktionelle designs, der ikke alene emmer af kvalitet, men også formår både at imponere og varme på én og samme tid. Hos Gundtoft har vi gjort det let at vælge stilfuldt design. Med high fashion brands som dette, så kan du let forkæle dig selv eller en du holder af med luksuriøst overtøj i enten moderne eller klassisk look. Der er kælet for alle de rigtige detaljer, og du finder da også her et bredt udvalg af både jakker og frakker til kvinder i mange forskellige farver, former og materialer fra disse populære kollektioner. Vil du gå vinteren i møde med både et eksklusivt look og høj komfort, så er dette mærke det rette valg. Her er der nemlig fokus på god pasform, stor funktionalitet og et smukt design.

Smarte jakker til kvinder

Det er bare lidt mere lækkert - uanset om du vælger Hettemarks frakke eller jakke, så finder du her masser af forskellige længder, tykkelser og materialer at vælge imellem. Ens for dem alle er det stilfulde design, der ofte imponerer med masser af smarte detaljer. Skal det være faconsyet, oversized eller måske regular? Du finder det hele og mere til, når du handler high end fashion hos Gundtoft. Med mere end 60 år indenfor denne branche med valg af modetøj og accessories til kvinder, så garanterer vi næsten noget for enhver smag. Find dem lange, korte eller midt imellem. Find din egen favorit og shop til altid favorable priser, når du handler hos Gundtoft. Vores service er helt i top - vi elsker nemlig at forkæle vores kunder.

Altid høj kvalitet

Pasform og komfort kan gøre hele forskellen - både, når det gælder hverdagstøj og festtøj, men i allerhøjeste grad også, når det gælder overtøj. Dette svenske brand har eksisteret siden 1944. Sven Hettemarks har formået at følge med tidens trend, at forny, at være innovativ og ikke mindst at forkæle. Dette mærke er kommet for at blive. Med klassiske og tidløse såvel som de mere trendy og modige designs, så finder du her stilfuldt design hver gang.