Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Luhta

< 1 >

KØB LUHTA JAKKER TIL KVINDER ONLINE

Smarte funktionelle jakker fra Luhta til enhver årstid i flotte farver og med rigtig mange detaljer til den forventningsfulde kvinde, der ligger vægt på det smarte og samtidig en super komfort tilpasset i snit og design, hvor man altid føler behageligt velvære.Dette fantastiske brand blev etableret i Finland tilbage i 1907 af Viihtori Luhtanen som selv stod for salget, mens det var hans kone der deisgnede og syede tøjet. I 1928 havde han formået at skabe sin egen tekstilfabrik og produktionen blev udvidet, men gik nogle hårde år i møde, da der i krigsårene var står mangel på tekstiler. Udbudet og efterspørgslen af disse populære varer var heldigvis så står, at der i løbet af 1950´erne igen kom normale tilstande og man fokuserede mere på fritidsbeklædning. Siden da har virksomhedens succes bare vokset og vokset til det vi kender idag med funktionelle og moderigtige jakker, smart fritidsbeklædning til alle årstider.