KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

FREEQUENT

Er du på udkig efter klassiske, skandinaviske design med perfekt pasform? Så skal du tage et kig på tøjet fra Freequent. Hos Freequent får du luksus, der er til at betale i form af flotte, moderigtige styles.
Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Freequent og find dine favoritter her.< 1 2 3 >

Funktionel mode med feminine linjer

Med tøj fra Freequent er du sikker på, at pasformen er god, og kvaliteten er i top. Der er lagt vægt på de seneste trends, som sikrer, at du kan klæde dig moderigtigt. Freequent går efter funktionel mode med en cool linje, som samtidig har et tydeligt feminint touch.

Dansk brand med god pasform

Freequent er et dansk brand, som i dag har fået international succes. Faktisk forhandles Freequent i dag i mere end 1.000 butikker og webshops. Brandet blev skabt ud fra et ønske om at hylde den moderne kvinde med forskellige kollektioner, der ville få hende til at føle sig godt tilpas og smuk i luksuriøse design i høj kvalitet - og det må siges at være lykkedes.

Bukser, kjole, blazer eller cardigan fra Freequent

Er du på udkig efter kjoler, jakker, shorts eller noget helt andet? Hos Freequent finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Fælles for alle styles er det skandinaviske design og den gode pasform, der sikrer, at du føler dig tilpas og har lyst til at have tøjet på.
Hos Freequent ved de, at to dage ikke er ens - derfor er det vigtigt, at tøjet kan bruges til både hverdag, fest og alt derimellem. Med tøj fra Freequent har du rig mulighed for at kombinere tøjet på kryds og tværs, så du altid har et outfit, der passer til den givne anledning.

Køb Freequent hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Freequent, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Freequent online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.
Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.