KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Anni Lu

Smykker er den perfekte accessory - og hos Anni Lu designes de til perfektion. Hos Anni Lu finder du håndlavede smykker fremstillet i guld og sølv, som fås med glitrende krystaller, fine ædelsten og flotte perler. Gå på opdagelse i vores udvalg af smykker fra Anni Lu her.
< 1 >

Æstetisk smykkebrand med charme

Er du på udkig efter flotte smykker, du kan bruge til både hverdag og fest? Så skal du kigge nærmere på Anni Lu. Smykkerne er enkle og detaljerede på samme tid, hvilket giver et charmerende udtryk, som passer til det meste. Når man kigger på smykkerne, ledes tankerne hurtigt hen på varmere himmelstrøg, og de flotte farver kan være med til at pifte ethvert outfit op.

Dansk design i god kvalitet

Anni Lu er et dansk smykkebrand, som blev grundlagt i 2013 af Helle Vestergaard Poulsen, som har arbejdet for flere danske modemagasiner. Med hendes tag på moden har hun kreeret nogle særdeles fantastiske smykkekollektioner, som bl.a. indeholder søde øreringe med sten, enkle halskæder i guld, statement ringe med flotte detaljer og charmerende armbånd med perler. Smykkerne forhandles både i Danmark og i resten af Skandinavien og er blevet meget populære - også blandt de kendte og royale. Designet er unikt og viser samtidig Helles store passion for personlig stil og spændende kombinationer af materialer og stilarter. Og det er ikke kun smykkerne, der er personlige. Brandets navn, Anni Lu, er nemlig en kombination af henholdsvis Helles datter og mors navne, Anni og Luella, da de to er en stor kilde til inspiration for hende.

Armbånd, halskæder, ringe og øreringe fra Anni Lu

Hos Anni Lu finder du både øreringe, halskæder og armbånd, så du kan vælge det, der passer til din stil. De mange valgmuligheder giver rig mulighed for at kombinere smykkerne på kryds og tværs, eller du kan vælge ét smykke for et mere enkelt look.

Køb Anni Lu online hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af smykker fra Anni Lu, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til dig. Du kan både finde Anni Lu online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at se smykkerne i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner. Se vores store udvalg af smykker her.