Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Anni Lu

< 1 >

Anni Lu - æstetisk smykkebrand med charme


Det danske smykkebrand har siden 2013 lanceret et væld af fine smykkekollektioner. De håndlavede smykker til kvinder er fremstillet i guld og sølv og med glitrende krystaller, fine ædelsten og flotte perler. Smykkerne er enkle og detaljerede på samme tid, og det giver en vis charme. Brandet er derfor blevet meget populært - også blandt de kendte og royale. Smykkerne forhandles både i Danmark og i resten af Skandinavien. I sortimentet hos Gundtoft finder du et bredt udvalg af Anni Lu smykker i forskellige materialer. Opdag alt fra smukke og guldbelagte øreringe til søde armbånd i sølv med ædelsten og krystaller. Udforsk hele udvalget her i webshoppen. Vi tilbyder service i topklasse og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Officiel forhandler med stort udvalg


Smykker og forkælelse går hånd i hånd. Det er ingen undtagelse, når vi snakker om de eksklusive og fine smykker fra Anni Lu. Mærket er skabt af den tidligere creative director Helle Vestergaard Poulsen, der har arbejdet for flere danske modemagasiner. Med hendes tag på moden har hun kreeret nogle særdeles fantastiske smykkekollektioner. Søde øreringe med sten. Enkle halskæder i guld. Statement ringe med flotte detaljer. Charmerende armbånd med perler. Designet er overordnet set meget unikt og smukt, men det viser også skaberen Helles store passion for personlig stil og spændende kombinationer af materialer og stilarter.

Smykkekollektionerne indbyder til at forkæle dig med selv med lækre farver og unikke detaljer. Opdag guldbelagte øreringe med påsatte zirkoner og perler. Treat dig selv med et guldbelagt armbånd med et overdådigt ferskvandsperle vedhæng. Eller giv et enkelt sølvarmbånd, med ædelsten, perler og krystaller, som en fin gave. Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Det er utrolig gennemførte smykker fra et brand, der fremstiller håndlavede smykker med nøje udvalgte materialer, elegante designs og gode håndværkstraditioner.

Hurtig levering af dine favoritsmykker


At forkæle sig selv med smykker skal være nemt. Anni Lu har gjort det let for dig med brandets skønne udvalg af smykker fra flere spændende kollektioner. Vi vil også gerne gøre det simpelt for dig. Når du shopper de flotte styles hos Gundtoft, får du derfor altid:

1) God kundeservice
2) Et bredt sortiment
3) Hurtig levering
4) Nem returnering

Shop smykker fra Anni Lu online hos Gundtoft. Vi har et bredt sortiment af de fine smykker og tilbyder altid gratis fragt, når du shopper for mere end 300 kr.