KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

PBO

Er du til elegante og sofistikeret styles med et stærkt udtryk? Så er PBO (Philosophy Blues Original) et brand for dig!
PBO er et højprofileret dansk tøjmærke med et klart udtryk, hvilket afspejler deres kollektioner. Her er der fokus på, at du skal føle dig sikker og tilpas i tøjet.
Gå på opdagelse i vores store udvalg af PBO og udvid din garderobe med de moderigtige farver og prints året rundt.
< 1 2 3 >

PBO

Hvis du drømmer om sofistikerede design med lækre farvekombinationer, er PBO brandet for dig. Hos PBO finder du et stort udvalg af forskellige items, som med sikkerhed kan vække glæde i den modebevidste kvindes klædeskab.Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra PBO og find dine favoritter her.


ELEGANTE, FEMININE OG COOL STYLES

Philosophy Blues Original (som forkortelsen PBO står for) er et trendy, dansk modebrand med helt unikke og elegante toppe, bluser og kjoler til den modebevidste kvinde. Kollektionerne henvender sig til business, fritid og festlige anledninger i fashionable design med flotte farvekombinationer, hvilket gør det sofistikerede tøjmærke til noget helt særligt.


FLOTTE DESIGN FØRER DANSK BRAND TIL TOPS

PBO er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 1994. Siden da har PBO leveret dansk mode af høj kvalitet til hele verden, som har taget godt imod det eksklusive brand, der emmer af elegance. Folk er faldet for de cool, afslappede og moderne styles, som altid har et elegant og feminint twist. Filosofien om koblingen mellem cool og elegance har ført mærket helt til tops indenfor dansk mode og har været medvirkende til at gøre dette mærke meget efterspurgt internationalt.


KJOLE, BUKSER, BLUSE ELLER JAKKER FRA PBO

Er du på udkig efter kjoler, skjorter, blazere eller jakker? Uanset hvad du søger, finder du hos PBO et stort udvalg af flot og stilfuldt dametøj, som kan bruges til enhver lejlighed. PBO designer styles i forskellige farver, design og materialer, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil. Fælles for alle styles er den elegante stil, der kan mikses på kryds og tværs, så alle items kan bruges til både hverdag og fest. Vælger du f.eks. en af de flotte kjoler fra PBO, kan du bruge den med en strik og sneaks til hverdag, og du kan kombinere kjolen med en flot blazer og et par støvler til finere brug.


KØB PBO HOS GUNDTOFT

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra PBO, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde PBO online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Få hurtig levering ved køb online, så du snart kan prøve tøjet på derhjemme. Skulle produktet ikke være noget for dig alligevel, har du altid 14 dages fuld returret.


Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret nyheder og og de seneste kollektioner.