KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

PBO

Hvis du drømmer om sofistikerede design med lækre farvekombinationer, er PBO brandet for dig. Hos PBO finder du et stort udvalg af forskellige items, som med sikkerhed kan vække glæde i den modebevidste kvindes klædeskab.
Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra PBO og find dine favoritter her.
< 1 2 >

Elegante, feminine og cool styles

Philosophy Blues Original (som forkortelsen PBO står for) er et trendy, dansk modebrand med helt unikke og elegante toppe, bluser og kjoler til den modebevidste kvinde. Kollektionerne henvender sig til business, fritid eller festlige anledninger i fashionable design med flotte farvekombinationer, hvilket gør det sofistikerede brand til noget helt særligt og enestående.

Lækre design fører dansk brand til tops

PBO er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 1994. Siden da har PBO leveret dansk mode af høj kvalitet til hele verden, som har taget godt imod det eksklusive brand. Folk er faldet for den cool og afslappede mode, som altid har et elegant og feminint twist. De flotte design har ført mærket helt til tops indenfor dansk mode og har været medvirkende til at gøre dette mærke meget efterspurgt internationalt.

Kjole, bukser, bluse eller jakker fra PBO

Er du på udkig efter kjoler, skjorter eller jakker? Uanset hvad du søger, finder du hos PBO et stort udvalg af flot dametøj, som kan bruges til enhver lejlighed. PBO tilbyder styles i forskellige farver, design og materialer, så du kan vælge det, der passer bedst til din stil. Fælles for alle styles er den elegante stil, der kan mikses på kryds og tværs, så alle items kan bruges til både hverdag og fest.

Køb PBO hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra PBO, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde PBO online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.