Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

RETURNERING


Her på Gundtoft.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle online. Det samme gør sig gældende i tilfældet af, at du skal returnere dine varer.


Når du modtager din pakke, vil der, ud over dine bestilte varer, altid være inkluderet følgende:1. En faktura med en oversigt over dine bestilte varer.

2. En returseddel med en nem guide til, hvordan du returnerer dine varer, som du skal udfylde.

3. En returlabel, som du kan bruge ved returnering af dine varer. Returlabel koster 39,- Alternativt kan du benytte dig af vores gratis ombytningsservice i vores butikker.


RETUR MED GLSØnsker du at returnere en eller flere varer på din ordre, skal du følge nedenstående procedure:

1. Udfyld retursedlen samt kryds af i returårsag

2. Vedlæg den udfyldte returformular og fakturaen sammen med dine returvare(r).
*Du kan pakke din forsendelse i samme kasse eller pose, som du modtog den i.

3. Sæt den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken. Vi anbefaler at bruge den medfølgende returlabel, der koster 39,-, ellers er du selv ansvarlig for varerne, indtil de når frem til os. Mangler du en returlabel, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. 76408136 eller på mail kundeservice@gundtoft.dk


NB: Når vi har modtaget din returforsendelse, behandler vi den hurtigst muligt. Herefter tilbagebetales returvarens beløb på din konto. Bemærk, at der fratrækkes 39,- for returfragt, når vi tilbagefører dine penge for varen.


RETURNERING I DIN NÆRMESTE GUNDTOFTDu har selvfølgelig også mulighed for at returnere i din nærmeste GUNDTOFT butik. Her skal du bare huske at medbringe din faktura, som lå i pakken. Her kan du tilmed bytte din vare til en anden med det samme eller få pengene retur. Du kan se vores butikkers beliggenhed her

Obs. Du kan dog ikke returnere i vores butikker, hvis der er købt via VIABILL. I dette tilfælde skal varerne altid sendes retur med det vedlagte returlabel eller indleveres i vores butik i Vejle.


VÆRD AT VIDE, INDEN DU RETURNERER1. Vi tager et gebyr på 39,- ved pengene retur.

2. Ved reklamation (evt. fejl på varen etc.) beder vi dig sende en mail på kundeservice@gundtoft.dk eller ringe på +4576408136 inden du sender varen retur, som skal være indenfor 24 måneder af købet af din vare.

3. Ved returnering skal varen være i ubrugt tilstand samt med original prismærke og forsendelsesemballagen skal være ansvarligt lukket. Forsikring samt track-n-trace er inkluderet i det vedlagt returlabel.

4. Selskabskjoler og selskabstøj fra Vera Mont skal returneres med det vedlagt returlabel og kan ikke returneres i butikken.