KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

RETURNERING


Her på Gundtoft.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle online. Det samme gør sig gældende i tilfældet af, at du skal returnere dine varer.


Når du modtager din pakke, vil der, ud over dine bestilte varer, altid være inkluderet følgende:1. En faktura med en oversigt over dine bestilte varer.

2. En returseddel med en nem guide til, hvordan du returnerer dine varer, som du skal udfylde.

3. En returlabel, som du kan bruge ved returnering af dine varer. Returlabel koster 49,- Alternativt kan du benytte dig af vores gratis ombytningsservice i vores butikker. Husk altid at medbringe din faktura.
4. Selskabskjoler og selskabstøj fra Vera Mont skal returneres med det vedlagte returlabel og kan ikke returneres i butikken.


RETUR MED GLSØnsker du at returnere en eller flere varer på din ordre, skal du følge nedenstående procedure:

1. Udfyld retursedlen samt kryds af i returårsag

2. Vedlæg den udfyldte returformular og fakturaen sammen med dine returvare(r).
* Du kan pakke din forsendelse i samme kasse eller pose, som du modtog den i.
* Husk: Har du modtaget dine varer i flere pakker, så send altid samlet retur i kun een pakke.

3. Sæt den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken. Vi anbefaler at bruge den medfølgende returlabel, der koster 49,-, ellers er du selv ansvarlig for varerne, indtil de når frem til os. Mangler du en returlabel, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. 76408136 eller på mail kundeservice@gundtoft.dk


NB: Når vi har modtaget din returforsendelse, behandler vi den hurtigst muligt. Herefter tilbagebetales returvarens beløb på din konto. Bemærk, at der fratrækkes 49,- for returfragt, når vi tilbagefører dine penge for varen.


RETURNERING I DIN NÆRMESTE GUNDTOFTDu har selvfølgelig også mulighed for frit at returnere i din nærmeste GUNDTOFT butik. Her skal du bare huske at medbringe din faktura, som lå i pakken samt det kreditkort der blev brugt ved købet. Her kan du tilmed bytte din vare til en anden med det samme eller få pengene retur. Vær dog opmærksom på, at varesortiment kan varierer i de forskellige butikker. F.eks har vores ROOM4 butikker ikke samme sortiment som GUNDTOFT butikkerne. Du kan se vores butikkers beliggenhed her

OBS. Du kan dog ikke returnere i vores butikker, hvis der er købt på VIABILL. I dette tilfælde skal varerne altid sendes retur med det vedlagte returlabel.


VÆRD AT VIDE, INDEN DU RETURNERER1. Vi tager et gebyr på 49,- kr. ved brug af vores returlabel og pengene ønskes retur.

2. Ved reklamation (evt. fejl på varen etc.) beder vi dig sende en mail på kundeservice@gundtoft.dk eller ringe på +4576408136 inden du sender varen retur, som skal være indenfor 24 måneder af købet af din vare. Alle reklamationer SKAL sendes retur til Gundtoft, Torvegade6, 7100 Vejle - Kan derfor ikke indleveres i vores butikker.

3. Ved returnering skal varen være i ubrugt tilstand samt med original prismærke og forsendelsesemballagen skal være ansvarligt lukket. Forsikring samt track-and-trace er inkluderet i den vedlagte returlabel.

4. Selskabskjoler og selskabstøj fra Vera Mont skal returneres med det vedlagte returlabel og kan ikke returneres i butikken.