Her på Gundtoft.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle online - det samme gør sig gældende i tilfældet af at du skal returnere dine varer.


Når du modtager din pakke, vil der, ud over dine bestilte varer, altid være inkluderet følgende:


1. En faktura med en oversigt over dine bestilte varer.


2. En returseddel med en nem guide til hvordan du returnere dine varer, som du også skal udfylde.


3. Et forudbetalt returlabel, som du kan bruge ved returnering af dine varer, såfremt du ønsker at benytte dig af vores gratis ombytningsservice.


RETUR MED GLS


Ønsker du at returnere en eller flere varer på din ordre, skal du følge nedenstående process:

1. Skriv dine oplysninger og returårsag på den vedlagte returseddel


2. Vedlægge den udfyldte returformular faktura sammen med dine returvare(r). Du kan pakke din forsendelse i samme kasse eller pose, som du modtog i.


3. Sæt den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken. Vi anbefaler dig at bruge den medfølgende returlabel - ellers er du selv ansvarlig for varerne, indtil de når frem til os. Mangler du en returlabel bedes du kontakte vores kundeservice på telefon: 76408136 eller på mail: kundeservice@gundtoft.dk

Når vi har modtaget din returforsendelse, behandler vi den hurtigst muligt. Herefter tilbagebetales returvarens beløb på din konto. Bemærk at der fratrækkes 39,- fra returbeløbet hvis ikke du ombytter til en anden størrelse elller noget nyt.


RETURNERING I DIN NÆRMESTE GUNDTOFT


Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere i din nærmeste GUNDTOFT, PENNYLANE, QUEEN eller ROOM4 butik. Her skal du

bare huske at medbringe den faktura som lå i pakken. Her kan du tilmed bytte din vare til en anden med det samme eller få pengene retur. Du kan se vores butikkers beliggenhed her

OBS: Du kan dog ikke returnere i vores butikker, hvis der er købt via VIABILL. Hvis der er købt via VIABILL skal varerne altid sendes tilbage til returlabel adressen eller indleveres i vores butik: Gundtoft, Torvegade 6. 7100 Vejle.

VÆRD AT VIDE INDEN DU RETURNERE


1. Vi tager et gebyr på 39,- ved pengene retur, hvorimod ombytning til en anden vare altid er gratis. Du kan med fordel lægge en ny ordre inden du sender retur og notere dit nye fakturanummer nederst på retursedlen.


2. Ved reklamation (evt. fejl på varen etc.) beder vi dig sende mail på kundeservice@gundtoft.dk eller ringe på 76408136 inden du sender varen retur, som altid skal være inden for 24 måneder af købet af din varer.


3
. Ved returnering skal varen være i ubrugt tilstand samt med original prismærke og forsendelsesemballagen skal være forsvarligt lukket. Forsikring samt track and trace er inkluderet i det vedlagte returlabel.


4. Selskabskjoler og selskabstøj fra Vera Mont