KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Brax

Hos Gundtoft har vi samlet et lækkert udvalg af både danske som internationale designs - her finder du også de altid populære Brax bukser, der byder på kollektioner med bl.a. lærred, denim og ikke mindst fløjl.
< 1 2 3 >

Brax - International damemode

Brax jeans har i den grad opnået stor popularitet på internationalt plan. Kollektionerne byder også på et væld af stilfulde bluser og andre over- og underdele, der har imponeret store dele af verden gennem flere årtier. Her finder du også Feel Good serien, der ikke alene emmer af trendy design, men også har stor fokus på høj komfort og lækker pasform. Vi har hos Gundtoft i mere end 6 årtier specialiseret os i udvælgelse af eksklusiv damemode og er med dette brand stolte af at kunne præsentere en bred vifte af designs. Frisk garderoben op med lækker luksus i afslappet stil med både maritime looks, casual mode og designs med brug af tidens hotteste trends. Dette tyske brand har været på markedet siden 1888 med et væld af kollektioner til såvel herre som dame.

Høj kundeservice hos Gundtoft

Vi vil gerne give alle vores kunder - både online og i vores mange butikker - en god oplevelse. Derfor har vi stor fokus på kundeservice. Den er altid helt i top, når du handler hos os. Vi har mange års erfaring indenfor eksklusiv damemode og tilbyder et bredt produktkendskab og lang erfaring med valg af design, snit og farvesammensætning for at få det bedste frem i din unikke personlighed. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 76 40 81 36 eller at skrive til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter. Besøg os også gerne i vores butikker i bl.a. Aarhus, København, Odense, Kolding, Vejle og Sønderborg.

Fri fragt over 300

Vi har gjort det let at handle online, ligesom det skal være let at returnere. Du kan bytte varer på flere måder. Dette brand har formået at følge med tiden og er i dag et anerkendt internationalt brand, der er kendt for sin altid høje kvalitet og sine stilsikre designs. Her finder du lækkerier til garderoben til både hverdag og fest.