Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Parajumpers

Italienske Parajumpers er luksusovertøj for den kræsne kvalitetsbevidste kvinde, der vælger overtøj, som er klassisk, sporty og samtidig et stykke overtøj, som kan stå distancen i forhold til holdbarhed og stil. Den uforlignelige kvalitet giver varme og komfort. Fashionistas karakteriserer Parajumpers mærket som et stilikon.Den italienske designer Massimo Rossetti fik inspirationen til PJS eller Parajumpers fra rednings teamet PJS i Alaska et rednings team, som til dagligt redder liv under ekstreme vejrforhold, under mottoet: " Så at andre kan leve ". Parajumpers er godt design, funktionalitet, fede detaljer, lækre lynlåse, gode lommer og gedigne materialer med dun som foer og skønne pelskraver, der er virkelig tænkt over alt, når du shopper Parajumpers.

< 1 >

KØB Parajumpers ONLINE