KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Tenson

Vil du have overtøj, der sikrer, at du kan holde dig både tør og varm uanset vejret? Så skal du tage et ekstra kig på Tenson. Her finder du nemlig lækkert overtøj i høj kvalitet og lækkert design, som kan bruges i al slags vind og vejr.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre styles fra Tenson og find dine favoritter her.


Høj kvalitet og lækkert design

Uanset om du skal cykle på arbejde, vandre i kulden eller på skitur, er godt overtøj alfa og omega. Hos Tenson finder du overtøj i høj kvalitet, som sikrer, at du holder dig varm og tør under dine udendørsaktiviteter. Uanset om du er på udkig efter en skijakke eller vinterjakker til kvinder, finder du det her.

Forberedt på al slags vind og vejr

Tenson er et svensk outdoor mærke, som blev grundlagt i 1951 af Paul Rydholm. I dag har brandet vokset sig stort og sælges flere steder i verden, men én ting er, som det altid har været: Tøjet bliver altid testet i de mest krævende vejrforhold for at sikre en høj kvalitet i enhver situation.

I dag laver Tenson bl.a. tøj til det svenske freestyle skihold, og de understreger, at når krævende atleter som disse kan holdes tørre i tøjet - så kan du også.

Flot og funktionel beklædning til outdoor

Tensons produkter bygger på en teknologi, der gør tøjet særligt anvendeligt til udendørsaktiviteter. Tenson er især kendt for sin brug af MPC, der står for Moisture Permeable Coating. Her har stoffet fået tilført en membran, der sikrer dig, at tøjet er vandafvisende, men samtidig lader huden ånde. Det er populært til et aktivt udeliv, men bestemt også fantastisk for dig, der gerne vil holde vinteren på afstand med lækkert overtøj.

Find den model, der matcher dine behov både med længde, tykkelse og egenskaber. Husk også tilbehør som varme huer eller bløde handsker.

Tenson - Flot og funktionelt luksustøj

Hos Gundtoft byder vi på dametøj i alle tænkelige varianter - herunder også de luksuriøse Tenson jakker. Her finder du et spændende udvalg af damejakker og veste, der kan holde dig varm og stilfuldt klædt på uanset sæson. Vælg imellem designs med elegant, sporty eller trendy look. Alle flotte og funktionelle - i et væld af forskellige farver, former og materialer. Dette brand er kendt og elsket for sine designs med bl.a. MPC kvalitet, der står for Moisture Permeable Coating. Her har stoffet fået tilført en membran, der sikrer dig vandafvisende stof, men samtidig lader huden ånde. Populært til et aktivt udendørs liv, men bestemt også fantastisk for dig, der gerne vil holde vinteren på afstand med lækkert overtøj. Find den model, der matcher dine behov både med længde, tykkelse og egenskaber. Husk også tilbehør som halstørklæde, som du også finder her online.

Køb online - Vintertøj med lækre detaljer

Det bliver aldrig kedeligt at handle Tenson overtøj hos Gundtoft. Vi har, med mere end 60 års erfaring indenfor udvælgelse af eksklusiv mode til kvinder, her fundet et spændende udvalg til dig, der gerne vil købe alt til vintergarderoben online. Med mange forskellige modeller og længder er det let at finde præcis den model, der matcher dine behov. Aldrig har det været lettere at shoppe dametøj online - vi har fundet damejakker til hver en lejlighed, sæson og stil. Sortimentet har gennem tiden budt på klassiske farver som sort, hvid, blå, grøn og rød, men har også budt på trendy sølvfarver - alle designs med et væld af skønne detaljer. Vi vil gerne give alle vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os med eksklusive brands, danske som internationale mærker og et altid spændende udvalg af farver og former. Dertil kommer vores altid formidable kundeservice, når du handler hos os. Gå alle sæsoner i møde varm og velklædt med alt det bedste fra Gundtoft - så ved du, at du er blevet forkælet.