KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Masai

Masai blander klassiske stile med stærke mønstre, farverige prints og kompromisløse designs. Farvekombinationer, natur og kunst ligger til grundlag for Masais ikoniske tøjstykker.

KØB Masai TØJ ONLINE

Masai er en unik særlig klassiker indenfor dansk design. Kollektionerne byder på lækre kjoler, bukser, jakker, leggings, cardigans, tunikaer og nederdele. Materialevalget er eksklusivt, stilen kvindelig og på forkant med de nyeste tendenser. Flotte prints, mønstre og det helt særlige Masai look, Bohemeagtig feminin stil og inspiration fra den østafrikanske stamme af samme navn, der har traditioner for den farverige og håndlavede tøjstil, det er Masai`s karakteristiske designlinje. Brandet designer og markedsfører spændende mode til den voksne og modebevidste kvinde, der foretrækker en afslappet og personlig stil.

Historien om Masai

Det danske modemærke Masai Clothing Company, blev grundlagt i 1992 af søskendeparret Hans og Nina Rye, og er en dansk virksomhed. Masai sælger i dag deres tøj i mere end 1300 detailforretninger i 25 lande. Herudover har Masai også 13 af deres egne forretninger i Danmark.

Masai - Feminin luksus

Hos Gundtoft er vi stolte af det store udvalg af danske brands - bl.a. det altid populære Masai tøj. Her taler vi ikke afrikansk trend, men derimod et stort antal spændende danske kollektioner fyldt med farver, former og mønstre - dog med inspiration fra både den store modeverden men også fra det østafrikanske, hvor stammen af samme navn som brandet også holder til.

Alle designs i er trendy stil med hang til smuk feminin boheme look - naturligvis til attraktive priser. Så bliver det næsten ikke bedre - det skulle da lige være de mange utroligt flotte prints, længder og snit. Enestående dansk mode med unik stil. Og her hos Gundtoft har vi gjort os umage - vi har nemlig mere end 60 års erfaring med udvælgelse af high fashion til kvinder i alle aldre.

Sortimentet byder ikke kun på mode, men også masser af lækre accessories til hver en lejlighed og hver en sæson. Find dine egne favoritter lige her online eller i en af vores mange flotte butikker rundt omkring i landet.

Bredt udvalg - Mode og tilbehør

Uanset dit valg af design, så får du her kvalitet i særklasse. Kollektionerne er eksklusive. Looket moderne og forkælelsen stor, når du handler lækkerier fra dette brand her hos os. Spændende læg, ærmer, mønstre og print - det er noget helt specielt at handle mode fra dette brand - her kan du let forelske dig i de mange smukke farvesammensætninger, længder og former. Ikke noget at sige til, at dette mærke hitter år efter år. Et populært brand hos kvinder med hang til luksus. Udvalget er bredt og indbydende. De mange feminine styles, hvoraf mange byder på farverigt boheme look, hitter til både hverdag og fest.

Populært brand

To innovative søstre står bag dette spændende danske internationale brand med oprindelse i det københavnske. Her er der fokus på den personlige stil, men samtidigt komfortabel mode, der kan bruges når som helst. Har du først prøvet en af de mange flotte Masai kjoler fra dette brand, så kan du let få hang til mere. Spændende dansk mode, når det er bedst.

Find dit eksklusive modetøj her hos Gundtoft med altid attraktive priser og hurtig levering.