KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Pure by Nat

< 1 2 >

Pure By Nat - elegant og enkelt smykkedesign

Pure By Nat smykker så første gang dagens lys i 2015 i København. Siden da er de blevet utrolig populære. Det er især det simple design og de ærlige materialer, som mange falder pladask for. Det gjorde vi i hvert fald! Det gør nemlig, at smykkerne holder sig evig trendy og ikke behøver at blive skiftet ud, i takt med at moden ændrer sig. Det kan vi godt lide. Opdag simple sølv- og guldsmykker. Øreringe med zirkoner. Ringe med farvede sten. Du kan forkæle dig selv med mange forskellige elegante dame smykker. Du kan udforske hele udvalget her i vores webshop. Har du spørgsmål til et produkt? Så kan du altid kontakte os - vi ser frem til at hjælpe dig!

Smukke smykker i lange baner

Gundtoft er officiel Pure By Nat forhandler. Vi fører et bredt sortiment af smykker fra brandets mange smukke kollektioner. Designet er råt og tidløst og matcher stort set alle stilarter. Det elegante look. Den klassiske stil. Det moderne og enkle udtryk. Du finder et skønt smykke til enhver individuel stil. Treat dig selv med en elegant guldring med en sort sten. Fuldend din personlige stil med en smuk og forgyldt hjertehalskæde. Eller forkæl en du holder af med et sølv- eller guldarmbånd med enkle vedhæng. Pure By Nat byder virkelig på mange fine styles - du finder absolut et uundværligt smykke til din samling. Smykkerne kan bæres til hverdag såvel som til fest - Se vores festkjoler til kvinder her. Giv dit hverdagsoutfit et personligt touch med flotte øreringe eller en skøn ring. Fuldend dit festlige look med en halskæde, der falder ind i din stil.

Dansk design i særklasse

Det er dansk design, når det er bedst. Skandinavisk og minimalistisk. Ærlige materialer. God kvalitet. Ikke alt for mange dikkedarer. Men stadig utrolig smukt. Man kan beskrive smykkerne fra Pure By Nat med mange adjektiver. De er bare et must i enhver kvindes smykkesamling! Fremstillingen af de elegante smykker bærer præg af et gennemtænkt design og nøje udvalgte materialer. Messing, enten belagt med 18-24K guld eller sterlingsølv, og påsat naturlige ædelsten eller zirkoner. Looket man bare må eje - ét der passer til alt og som man aldrig bliver træt af at se på. Forkæl dig selv med et gennemført smykke, der fuldender din personlige stil. Shop Pure By Nat hos Gundtoft i dag. Vi leverer altid hurtigt - så du aldrig skal vente længe på din nye forkælelse.