KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

ZARKOPERFUME


Zarkoperfume emmer af skønne dufte

I 2008 realiserede Zarko drømmen om at skabe dufte, der fangede essensen af den skandinaviske skønhed og livsstil. Den nu populære Zarko perfume er resultatet af hans drøm. Den er håndlavet og hældt på flaske i Danmark. Hos Gundtoft finder du adskillige skønne dufte fra det eksklusive mærke. De fås i flere størrelser og lækre sæt, der er ideelle til lækker selvforkælelse eller overdådige gaver. Smart pursesprays til håndtasken? 100 ml parfumeflaske? Lækkert gavesæt med begge dele? Valget er op til dig - hos Gundtoft står vi klar til at sende din velduftende ordre afsted.

Stærk viden indenfor produktkendskab

Vil du forkæle dig selv med en lækker parfume til kvinder? Eller vil du give en eksklusiv gave? Gundtoft har stor viden indenfor mode, beauty og home. Vi hjælper dig altid med at finde lige den luksusvare, du søger. Du kan finde din Zarkoperfume online hos Gundtoft. Opdag alt fra populære Pink Molecule til tvillingen Purple Molecule og flere af brandets andre dufte: Inception, e'L, Ménage Á Trois og Cloud. Duftene er forfriskende og behagelige - og som brandet selv beskriver det; en sand forkælelse af sanserne. Skulle det være en lille og lækker duft til tasken? Brandets små pursesprays er virkelig skønne at have med på farten. Oplagte er de også, hvis du gerne vil prøve mere end én duft. Har du fundet en favorit, kan du investere i hele 100 ml lækker duft til hverdagen. Det danske mærke står også bag endnu flere beautyprodukter. Udforsk vores sortiment, og find håndcremer og bodylotion. Naturligvis med duft fra parfumeserierne. Kan du bare ikke få nok af Pink Molecule duften? Så kan du forkæle dig selv med en lækker bodylotion i samme serie.

Service i allerhøjeste kvalitet

En parfume er den bedste selvforkælelse. Det har de forstået hos Zarkoperfume. Når først du har prøvet de eksklusive dufte, bliver du helt afhængig af dem. Heldigvis kan du altid vende tilbage til Gundtoft, når parfumelageret skal fyldes op. Vi sørger for den bedste service, uanset om du handler i vores butik eller i vores webshop. Køb Zarkoperfume hos Gundtoft og få mange fordele: - Lækkert produktsortiment - Høj service og gratis levering over 300 kr. - Nemt at sende retur Find en skøn parfume til dig selv. Eller køb et lækkert gavesæt til din veninde, kæreste, søster eller mor. Duftene fra Zarkoperfume er en sand forkælelse af sanserne. Én gave du ikke vil blive glemt for.