KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

BRUUNS BAZAAR

Er du på udkig efter tøj i lækre materialer med skandinavisk minimalisme og interessante detaljer? Så skal du tage et kig på Bruuns Bazaar, der laver smukke styles, som emmer af stilsikkerhed, nordisk enkelthed og cool komfort. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Bruuns Bazaar og find dine favoritter her.
< 1 >

Nordisk enkelthed og cool komfort

Bruuns Bazaar kombinerer nordisk finesse og enkelthed med cool stil. Der er dømt luksuriøs garderobe og ikke mindst høj komfort, når kollektion efter kollektion byder på klassiske og tidløse såvel som trendy design. Kollektionerne emmer af elegance, hvor smukke farver går hånd i hånd med feminine detaljer. Her får du et brand, som formår at skabe klassiske looks, som samtidig følger med tidens trends.

Dansk brand med international succes

Bruuns Bazaar er et dansk brand, som hurtigt opnåede international opmærksomhed. Brandet blev skabt i 1994, og kun få år efter sin spæde opstart blev Bruuns Bazaar som det første danske modebrand en del af den officielle fashion kalender i Paris - modebyen over dem alle. Allerede i 1999 satte brandet sit præg på den franske mode, og de internationale tendenser har været der lige siden. I dag er Bruuns Bazaar en uundgåelig del af det danske modebillede med sit minimalistiske og skandinaviske design til både damer og herrer.

Kjoler, frakker, bukser og nederdele fra Bruuns Bazaar

Er du på udkig efter kjoler, frakker, bukser, nederdele eller noget helt andet? Hos Bruuns Bazaar finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Fælles for alle styles er den høje kvalitet. Bruuns Bazaar byder nemlig ikke alene på skandinavisk elegance, når det er bedst - du er også garanteret kvalitet i særklasse. Sofistikerede design præger kollektionerne, der egner sig fortræffeligt til både hverdag og festlige lejligheder. Smukt, feminint og på samme tid minimalistisk - til kvinden, der vil have et stilsikkert look til enhver tid.

Køb Bruuns Bazaar hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Bruuns Bazaar, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Bruuns Bazaar online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.