KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Claire Woman

Hvis tidløse og klassiske design i høj kvalitet lyder som noget for dig, så er du kommet til det rette sted - det er nemlig, hvad du finder ved det danske brand Claire Woman, som tilmed har stort fokus på social ansvarlighed.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skønne styles fra Claire Woman og find dine favoritter her.

< 1 >

Klassiske design i høj kvalitet

Hos Claire Woman finder du stilfulde items, der passer til den moderne kvinde, som godt kan lide det klassiske look. Claire Woman fejrer kvinder med en harmonisk stil, hvor enkelthed står for skud. Det giver en følelse af tidløs skønhed fortolket gennem bærerens personlighed.

Claire Woman skiller sig ud med en perfekt balance mellem produktets kvalitet og de stilrige design.

Første skandinaviske brand med SA 8000 certificering

Claire Woman er en del af det skandinaviske modehus, Clarie Group, som blev grundlagt i 1975. Lige fra begyndelsen har Claire Group haft fokus på, at alle, der har haft med skabelsen af tøjet at gøre, skal have gode arbejdsforhold. Samtidig skal produktionen af tøjet ske med mindst mulig belastning for miljøet. Det har bl.a. resulteret i, at Claire Group i 2012 blev det første skandinaviske modehus, som blev certificeret med SA 8000 - en certificering omhandlende social ansvarlighed og krav til leverandørernes arbejdsforhold.

Kjoler, bluser, bukser og skjorter fra Claire Woman

Er du på udkig efter kjoler, bluser, bukser eller noget helt andet, er Claire Woman et godt bud. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige styles, så du kan vælge det, der passer bedst i din garderobe.

De forskellige items fra Claire Woman kan sættes sammen på kryds og tværs, så tøjet kan bruges til både hverdag og fest. Du finder et stort udvalg af klassisk basistøj, som kan holde enhver tøjkrise væk. Vælg f.eks. en sort eller farverig blazer, som du nemt kan style til hverdag, business, og fest.

Køb Claire Woman hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Claire Woman, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Claire Woman online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.